Derde kampeerbeurs bij Kampeerwereld Hendriks Harderwijk

Kampeerwereld Harderwijk
Kampeerwereld Harderwijk houdt derde kampeerbeurs

HARDERWIJK – Nog lang niet klaar voor de kampeervakantie? Gelukkig maar. Op 21 en 22 maart 2014 organiseert Kampeerwereld Hendriks Harderwijk de derde kampeerbeurs in samenwerking met verschillende kampeermerken en campings.

Op 10.000 vierkante meter presenteert Kampeerwereld Hendriks uit eigen assortiment (voor)tenten, hengelsportartikelen, kleding, kampeer- en outdoorartikelen, maar ook de kampeermerken van een twintigtal toeleveranciers. Deelnemende bedrijven zijn Auto Flevo, Fiets Centraal, Wolf Caravans en Stijkel Campers. En verder Crespo campingmeubels, Dukdalf campingmeubels, Coleman, Human Comfort en de schotelantennes van Canal Digital.

Nederlandstalige camping

Maar opgepast! De campings Le Soustran en De Haegehorst zullen je alvast in vakantiestemming proberen te brengen. Le Soustran in Neuvic, midden Frankrijk, is in handen van Nederlanders. Hun kleine camping ligt op loopafstand van het meer (Lac) de la Triouzoune, midden in de ongerepte natuur en is volgens de eigenaars een prima uitvalsbasis om te mountainbiken, te zwemmen, te wandelen of een ritje met de auto te maken.

Met de camper naar Ermelo

Op De Haegehorst in Ermelo kun je overnachten in de Scheepshut voor 4 personen, de Tweegezinsvilla voor 8 personen en de stoere, compleet ingerichte 6-persoonstenten. Passeer je met de camper? Geen probleem. De camping is voorzien van een camperservicestation en je mag je camper op een normale comfortplaats zetten.

Barbecue

Ook op het buitenterrein van Kampeerwereld Hendriks is van alles te zien. Naast kampeerinspiratie opdoen, kun je lekkers van de barbecue komen proeven of smullen van een ‘broodje Kok’, befaamd in Harderwijk en omstreken. Voor kinderen zet Kampeerwereld Hendriks een springkussen en een klimwand neer.

Openingstijden Kampeerwereld Hendriks Harderwijk:

vrijdag 21 maart van 13.00 – 21.00 uur
zaterdag 22 maart van 09.00 – 17.00 uur

Like dit artikel
Tweet dit artikel