Deseo, modulaire caravan van Eifelland

kampeerzaken.nlNeem alleen mee wat je echt nodig hebt, is het devies voor de echte kampeerder.
Eifelland heeft volgens dit devies een caravan ontwikkeld waarmee de een sportieve kampeerder en purist, die wel het comfort van een caravan wil, prima mee uit de voeten kan. Door het modulaire concept kan hij kiezen wat hij wel en niet in zijn caravan wil.
 De Deseo biedt de koper de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe zijn nieuwe caravan wordt uitgerust.
Met de beide varianten Deseo en Deseo Plus en de mogelijkheid om alle beschikbare modules ook individueel te combineren worden nagenoeg alle kampeerwensen vervuld.
Bepaalde modules kunnen zelfs ook achteraf worden ingebouwd.
kampeerzaken.nlOndanks de compacte afmetingen van 4,00 m x 2,18 m is het interieur verrassend ruim en biedt voldoende ruimte voor een gezin van 4 personen.
Bijzonder en gewaagd zijn de kasten die deels van doek zijn vervaardigd, maar dergelijke zaken maken de Deseo zowel qua prijs als gewicht heel aantrekkelijk.
De Deseo hoort tot de lichtste caravans in zijn klasse, het leeggewicht bedraagt slechts 700 kg (uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering etc).
Ook de prijs is verrassend: de Deseo kunt u al vanaf € 5.999,- de uwe noemen, en de Deseo Plus vanaf € 7.999,-.
Nog wat bijzonderheden:
– De banken zijn uitneembaar, u kunt ze dus ook buiten de caravan gebruiken.
– Ook de tafel is uitneembaar en kan ook aan de buitenzijde van de caravan worden opgehangen om daar, met de uitgenomen banken, weer een zithoek te vormen.
– De tafel kan daar uw hele verblijf ook blijven staan want hij maakt geen deel uit van de dinette.
– De deels van doek vervaardigde kasten kunnen ook worden uitgenomen, om thuis te legen, vullen of schoon te maken als de caravan in de stalling staat.
– Het stapelbed kan worden omgebouwd tot bank of bergruimte.
Meer info op www.eifelland.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel