Design Studio bij Holiday Sport

holiday sport lochem, design studio

Retro caravans en campers zijn weer helemaal in

LOCHEM – Wie is uitgekeken op het interieur van zijn caravan of camper maar geen duizenden euro’s uit wil geven voor een nieuw exemplaar, zal zich vaak afvragen of er geen manieren zijn om het interieur zelf op te knappen. Dat kan ook het geval zijn als je een mooie nostalgische caravan hebt gevonden, maar niet van modern comfort verstoken wilt blijven.

Maar ook als de eisen die aan het interieur worden gesteld veranderd zijn, kan restylen een interessante optie zijn.

De hang naar nostalgie met comfort en fraaie producten voor caravans, kamperen, wandelen en buitenleven is een nieuwe trend. Holiday Sport kreeg steeds vaker de vraag om mee denken in het moderniseren, opfrissen en restylen van een caravan. Dat kan ook allemaal prima in bestaande caravans en campers.

Vandaar dat Holiday Sport de Design Studio is begonnen, om de kampeerders niet alleen aan ideeën te helpen maar ook om ze bij te staan bij de realisatie van de restyling. Als caravanbedrijf van het jaar beschikt het bedrijf niet alleen over alle knowhow en de benodigde materialen, maar ook over voldoende ideeën en creativiteit om iedereen te helpen bij het restylen van het interieur en exterieur van de camper of caravan.

Meer informatie en inspiratie is te vinden op de website van de Design Studio,  www.caravandesign.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel