Designwedstrijd op Caravana

kampeerzaken.nlDe Caravana 2012 staat dit jaar in het teken van ‘Design’. Tegenwoordig spelen niet alleen duurzame en lichte materialen, laag energieverbruik en luxe een belangrijke rol, maar een uniek design wint steeds meer aan populariteit. Speciaal gericht op dit thema is de Designwedstrijd ‘Camper en caravan van de toekomst’ opgezet.

 

Diverse productontwikkelaars hebben hun ideeën en ontwerpen ingezonden, welke op de stand van de ANWB worden getoond. De tien beste ontwerpen zijn daarnaast ook in de race voor de publieksprijs. Alle bezoekers van de Caravana kunnen hun stem uitbrengen op deze ‘campers en caravans van de toekomst’ tijdens de beurs, en kunnen daarmee ook een ‘week weg’ winnen met een LMC caravan en Hymer camper. Naast de publieksprijs zijn er ook prijzen door de vakjury uitgereikt.


 

kampeerzaken.nlIn de categorie ‘Caravans’ is de Shark, ontworpen door Benny Efde, de winnaar geworden. Deze caravan is op diverse manier uit te klappen waardoor het ontwerp rijdend een compact geheel is en op de camping vele praktische gebruiksmogelijkheden heeft.

 

kampeerzaken.nlIn de categorie ‘Campers’ heeft de Galaxy, ontworpen door Brent Pennock, de vakprijs gewonnen. Deze camper onderscheidt zich door het enorme transparante dak waardoor de gebruikers een fantastisch uitzicht op hun omgeving hebben.

kampeerzaken.nlBeide winnaars mogen binnenkort in gesprek met de importeurs van LMC/TEC caravans en Hymer campers, om de mogelijkheden van hun ontwerpen te bespreken.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel