Introductieshow Dethleffs 2013 modellen

kampeerzaken.nlKomend weekend, 1 en 2 september, houden de Nederlandse Dethleffs dealers een introductieshow. Op deze Dethleffs CaravanDays worden de eerste 2013 modellen van de Dethleffs Camper, Nomad en Beduin series getoond.

Er in de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling en vernieuwing van deze succesvolle series, waarbij design, gewicht en het toepassen van nieuwe technologieën een grote rol in de vernieuwde 2013 modellen hebben gespeeld. Het resultaat, een totaal nieuw interieur en exterieur, is in Duitsland onderscheiden met de "Caravaning Design Award: honourable mention". Hoewel er bij de dealers nog maar een beperkt aantal modellen aanwezig is willen ze de nieuwe producten toch graag al tonen.


 

Om een bezoekje aan de showroom extra aantrekkelijk te maken is er een actie op touw gezet: u kunt bij uw bezoek aan de dealer in dit weekend meedingen naar mooie prijzen, met als hoofdprijs 2 weken lang kamperen op de Sprookjescamping in het mooie Vechtdal in een nieuwe Dethleffs Camper 530 FSK.

 

Ook is er een aanbieding: bij aanschaf van een nieuwe Dethleffs caravan modeljaar 2013 uit deze series kunt u op 1 en 2 september voor slechts € 99,- i.p.v. € 749,- (een voordeel van € 650,-) het Al-KO ATC antislingersysteem aanschaffen, waarmee het rijcomfort en de rijveiligheid wordt verhoogd.

 

Omdat niet alle dealers vanwege de gemeentelijke verordeningen op zondag open mogen zijn is het raadzaam om eerst op www.dethleffs.nl naar de openingstijden te kijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel