Dethleffs bouwt 80.000e camper

kampeerzaken.nlWat is er nou mooier dan in je 80e jubileumjaar ook je 80.000e camper afleveren? Dethleffs heeft dat geluk, juist in het jubileumjaar rolt inderdaad de 80.000e camper van de band.

Voor Thomas Fritz, bedrijfsleider van Dethleffs in Isny, heeft het dubbele jubileum een bijzondere betekenis. „Het enorme toeval, dat juist in het 80e jaar dat de firma bestaat ook de 80.000e camper wordt gebouwd, heeft ons geïnspireerd om deze samenloop van omstandigheden op een bijzondere wijze te waarderen. Wij zullen de 80.000e camper gaan veilen en de opbrengst ten goede te laten komen van de Dethleffs Family Stichting. De opbrengst daarvan vormt de basis van een verhoging van het stichtingsvermogen met € 80.000.“


 

De Dethleffs Family Stichting bestaat 7 jaar en houdt zich bezig met de ondersteuning van kinderen, families en sociale inrichtingen op het gebied van vakanties, het bezoek van Sinterklaas aan zieken- en kindertehuizen alsmede het inrichten van kinderdagverblijven, scholen en tehuizen.

 

Met deze financiële injectie wil Dethleffs de Family Stichting de mogelijkheid geven om in het jubileumjaar een nieuw, groot project te starten. Verder zal Dethleffs van de gelegenheid gebruik maken om ook haar partners en klanten vragen om de projecten te ondersteunen. Maar de veiling van de camper blijft het hoogtepunt, dat in augustus op de Caravan Salon in Düsseldorf plaats zal vinden. 

Like dit artikel
Tweet dit artikel