Dethleffs Advantage T6601 is kampeerauto van het jaar 2015 in België

Vernieuwde Dethleffs Advantage kampeerauto van het Jaar 2015 op Mobicar

Vernieuwde Dethleffs Advantage geliefd bij publiek en vakjury Mobicar

ISNY – Tijdens de Mobicar 2014 in Brussel, die voor de Belgen min of meer is wat voor ons de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is, werd de Advantage T 6601 van Dethleffs in de categorie „Halfintegraal kampeerauto“ door de beursbezoekers als
kampeerauto van het jaar 2015 gekozen.

Een jury van vier vakjournalisten had in het voorstadium al een oordeel gegeven en heeft per categorie steeds 3 modellen van verschillende fabrikanten voorgeselecteerd. Daarna was het aan de beursbezoekers van Mobicar 2014, die plaats vond van 11 t/m 19 oktober, om de geselecteerde voertuigen te beoordelen en aan te geven welke voor hen de favoriet voor de titel zou zijn.

De Advantage T 6601 ontving in de populaire categorie van de halfintegraal kampeerauto’s de meeste stemmen en werd zo Kampeerauto van het jaar 2015.

Dethleffs had de Advantage, die Dethleffs een bestseller is, voor modeljaar 2015 opnieuw ontwikkeld en deze van binnen en buiten ook compleet gerestyled. De nieuwe Advantage beschikt nu niet alleen over een modern en aantrekkelijk in- en exterieur maar ook over een zeer complete standaard uitrusting, diverse innovatieve oplossingen en een houtvrije opbouw. Daarmee heeft Dethleffs de Advantage op veel punten flink opgewaardeerd en biedt de kampeerauto niet alleen meer uitrusting en comfort maar dankzij de consequente lichtbouwtechniek ook meer laadvermogen.

Het resultaat van de inspanningen van Dethleffs werd tijdens Mobicar 2014 dus gewaardeerd door zowel de vakjury als de beursbezoekers gewaardeerd, met deze mooie prijs als resultaat.

Like dit artikel
Tweet dit artikel