Dethleffs Aero Style in productie

kampeerzaken.nlDe eerder besproken Dethleffs Family komt daadwerkelijk in productie. De redactie was afgelopen maandag bij Dethleffs op bezoek en heeft de eerste productiemodellen uitgebreid bekeken.

 

Leuk om te zien is, omdat er heel gedoseerd gebruik is gemaakt van de innovaties van het studiemodel, dat het ruimtelijke effect van deze toch behoorlijk hoge caravan nog veel sterker is geworden. De Dethleffs Aero Style, zoals Dethleffs’ familiecaravan nu heet, is lichter, ruimer en praktischer dan het studiemodel.

 

Gebleven is de ronde, extravagante vormgeving, en er is qua uiterlijk nu keus uit 3 varianten: hamerslag wit, gladde buitenbeplating in het wit als ook in het zilver met zwarte kunststof platen op de zijwand. De donkere, kunststof oppervlakten, waarin de ramen vlak zijn ingebouwd, zijn eveneens uit het buitendesign van het studiemodel overgenomen.


 

kampeerzaken.nl  kampeerzaken.nl  

 

Indelingen
kampeerzaken.nlDe grote hoogte biedt Dethleffs ook de nodige speelruimte qua indelingen, sommige daarvan hebben een enorme garage onder het bed.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dethleffs gaat de Aero Style leveren in 5 indelingen.

 

 
 • De kleinste is de 470 DB, deze heeft een tweepersoonsbed in de lengte aan de achterzijde. Daarnaast de toilet-/doucheruimte, welke over een aparte wasbak beschikt. Voorin is een ronde zitgroep geplaatst.

   

 • De Aero Style 520 DB heeft een tweepersoonsbed aan de achterzijde overdwars, met aansluitend de toiletruimte en daar tegenover de keuken.

   

 • De 520 TK heeft ook een ronde zitgroep aan de voorzijde. De keuken en badkamer zijn identiek aan de 520 DB. De achterzijde is geheel als kinderparadijs ingericht. Hier kunnen de kinderen spelen, knutselen en slapen. De 2 hoge, haaks op elkaar geplaatste bedden bieden net als in het studiemodel ruimte aan een daaronder geplaatste, eigen kleine zitgroep voor de kinderen evenals een kast voor wasgoed.

   

 • De 570 TK is helemaal gebaseerd op de indeling van het studiemodel met een kinderkamer aan de achterzijde, een kleine zitgroep aan de zijkant in het midden en een tweepersoonsbed overdwars aan de achterzijde. De zitgroep aan de zijkant kan eveneens nog tot een bed worden omgebouwd, zodat nog een volwassene plaats heeft om te slapen. De keuken, evenals de badkamer en een kledingkast sluiten aan op de kinderkamer. In tegenstelling tot de studie zijn de bedden aan de achterzijde verbreed, om nog meer comfort te bieden.

   

 • De Aero Style 570 V is nog een maatje groter, qua indeling afwijkend van de voorgaande, en biedt ondanks zijn grootte in eerste instantie ruimte aan twee personen, maar biedt ook nog voldoende plaats voor vier personen. Aan de achterzijde zijn 2 eenpersoonsbedden, welke in de lengte zijn geplaatst. Aansluitend bevindt zich aan één kant de badkamer en daar tegenover een kledingkast en de keuken. Ook hier vinden we weer de ronde zitgroep aan de voorzijde.


  kampeerzaken.nl  kampeerzaken.nl  


 

kampeerzaken.nlDe Aero Style beschikt verder de nodige veiligheidsmaatregelen, zoals een stabilisator, schokbrekers en merkbanden van een West-Europese leverancier. Opvallend zijn ook de grote water- en afvalwatertanks. De deksel van de disselkast bestaat uit donker geïsoleerd glas en past zo geheel bij het front.

 

Belangstellenden kunnen de Dethleffs Aero Style vanaf morgen bewonderen op de Caravana in Leeuwarden.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel