Dethleffs Camper Edition 2009

kampeerzaken.nlDe Camper Edition is de nieuwste toevoeging aan de Dethleffs Camper bouwrij en is bovendien de eerste Dethleffs Camper met een compleet nieuw meubelconcept.
Dethleffs heeft voor deze nieuwe caravans een nieuwe meubelconcept ontwikkeld dat zich kenmerkt door een zeer strakke, kubusachtige bouwwijze met verzonken kleppen voor de dakkasten.
De klep van de middelste dakkast kan tegen meerprijs worden voorzien van een verlicht, ovaal, melkplexiglas venster om het interieur een nog hoogwaardiger aanzien te geven.
 
kampeerzaken.nlEigen exterieur design
De Camper Edition onderscheidt zich van de overige Camper modellen door een eigen exterieur design.
Grijs metallic belijning en sterk verduisterde ramen zorgen voor een jeugdige en moderne uitstraling.
De optioneel verkrijgbare metalen rangeergrepen maken de sportieve uitstraling van deze caravan helemaal compleet.

kampeerzaken.nlVier indelingen
De nieuwe Camper Edition wordt door Dethleffs geleverd in vier indelingen en in de de stofferingen „Delphi“ en „Bellefleur“.

kampeerzaken.nlCamper Edition 450 DB
Het kleinste model, de CE 450 DB, is een compacte tourcaravan met opvallend veel bewegingsvrijheid naar het slaapgedeelte. Daar bevinden zich zowel een tweepersoons lengtebed als een toiletruimte met gescheiden, open, wastafel.
Opvallend is ook de voor deze opbouwmaat bijzonder grote keuken. Ook hier zijn, net in alle Camper Edition modellen, vele innovaties uit de Frauenmbil keuken toegepast, zoals de variabele afdekkingen, grote schuifladen en verstelbare legplanken in de bovenkast.
De schuifladen in het keukengedeelte zijn voorzien van een zelfsluitend mechanisme.

kampeerzaken.nlHandig is ook de links naast de ingang gemonteerde schoenenkast, daarboven is bovendien een verlichte glazen vitrine geplaatst. De rondzit voorin biedt voldoende ruimte voor gezellige avonden.

Camper Edition 470 V
De grotere CE 470 V heeft twee enkele bedden aan de boegzijde en een rondzit aan de achterzijde. De beschikbare ruimte wordt efficient gebruikt doordat bij één van de beide bedden boven het voeteneinde een kledingkast is gemonteerd.
Daardoor kon op de plaats waar normaal gezien de kledingkast zou staan, een open kast met daarboven een glazen vitrine worden geplaatst.
Camper Edition 550 SK
De Camper Edition 550 SK komt voort uit de succesvolle Camper 560 SK. Beide indelingen hebben dwarsgeplaatste stapelbedden aan de achterzijde en een ruime rondzit voor 4 personen in het midden. Voorin bevindt zich een royale ouderslaapkamer met tweepersoons lengtebed en daarnaast liggende toiletruimte aan de voorzijde.
Bij de nieuwe Camper Edition 550 SK zijn de opbergmogelijkheden bij de stapelbedden verbeterd. Ook kon, doordat de onderliggende kast nu als verlenging van het bovenste bed gebruikt wordt, de lengte van het bovenste bed worden vergroot. Ondanks de kast aan het voeteneinde heeft het onderste en kleinere bed heeft toch nog een lengte van meer dan 1,80 meter.
Camper Edition 580 V
De CE 580 V, het vlaggenschip van de Camper Edition bouwrij, heeft met zijn opbouwlengte van 5,80 meter alle ruimte voor een ontspannen vakantie met twee personen. De Camper Edition 580 V beschikte aan de achterzijde over twee eenpersoonsbedden. Deze kunnen optioneel met een uittrekbare lattenbodem tot een riant tweepersoonsbed kunnen worden omgebouwd. Meer naar voren bevindt zich het woongedeelte met keuken en een grote rondzit voorin.
Volwaardige serie caravans
Dethleffs heeft met de nieuwe Camper Edition een volwaardige nieuwe serie caravans binnen de populaire Camper familie gemaakt, die in Nederland ongetwijfeld zijn weg naar de kampeerders zal weten te vinden.
Primeur bij Klein Caravans!
kampeerzaken.nlMocht u de nieuwe Camper Edition 450 DB van Dethleffs al willen bekijken dan kan dat vanaf 28 juni bij Klein Caravans in Nieuwerkerk a/d IJssel. Klein Caravans heeft deze nieuwe caravan dan als eerste in Nederland staan.
Meer info op www.kleincaravans.nl en www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel