Dethleffs Camper: verjongingskuur voor bestseller

Dethleffs Camper model 2015

Nieuw interieur voor Dethleffs Camper in modeljaar 2015

ISNY – De Camper van Dethleffs is al jarenlang één van de meest succesvolle caravanmodellen van dit Duitse merk. Vorig modeljaar werd deze serie, die we tot de klassiekers van Dethleffs mogen rekenen, opgewaardeerd waarbij de nadruk vooral op de veiligheid lag. De Camper wordt sindsdien bijvoorbeeld standaard voorzien van het AL-KO Trailer Control systeem en een hagelbestendig dak van GFK.

Dit modeljaar krijgt de Camper serie, die leverbaar is in 15 verschillende indelingen, van Dethleffs een flinke verjongingskuur aan het interieur, dat volledig wordt vernieuwd.

Dethleffs Camper model 2015Het interieur heeft nu een nieuw bi-color ‘Noce Solista’ houtdecor van offwhite en licht gekleurd notenhout. Dit geeft het interieur van de caravan een vriendelijke en tijdloze indruk. De vloerbedekking heeft een donkere tegelvloer als decor en vormt zo een mooi, modern contrast met de lichte betimmering. Daarbij kan de koper van de caravan kiezen uit de ‘Narvik’ bekleding in blauw en grijs, of ‘Limonta’ in die grijstinten met zacht, fris groen combineert. Bij de keuze van de stoffering heeft Dethleffs gekozen voor materiaal dat slijtvast is en relatief ongevoelig voor vuil is. Het nieuwe, sfeervolle interieur van de Camper wordt gecompleteerd door de toepassing van nieuwe materialen voor de afwerking en bekleding.

Dethleffs Skyroof
Skyroof in de Dethleffs Camper model 2015Naar keus kan de koper de toch al omvangrijke basisuitrusting uitbreiden met de nodige opties en optiepakketten. Eén van de meest interessant opties is het Dethleffs SkyRoof, een elegante lichtstrook in het dak die de caravan overdag voorziet van een riante hoeveelheid diffuus daglicht. Afhankelijk van de indeling bestaat het Skyroof uit 2 of 3 met elkaar verbonden elementen met daar omheen directe en indirecte sfeerverlichting voor de momenten dat er te weinig zonlicht voorhanden is.

Achteruitrijcamera
Bij campers zien we ze al heel veel en ook caravans worden steeds vaker voorzien van een achteruitrijcamera. Het door Dethleffs gebruikte systeem dat tegen meerprijs op de Camper leverbaar is, kan worden gebruikt als extra achteruitkijkspiegel en kan optioneel zelfs met een ‘birds eye’ zichthoek van 360 graden worden geleverd. Niet alleen veilig en handig bij het manoeuvreren maar ook bij rijden op de snelweg waar je bij het passeren en in- en uitvoegen in combionatie met de caravanspiegels dan een optimaal zicht hebt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel