Dethleffs campers modeljaar 2020

Dethleffs campers modeljaar 2020

Dethleffs campers modeljaar 2020

Ook bij Dethleffs zijn de campers meer in trek dan caravans. Het camperprogramma van Dethleffs zal in modeljaar 2020 bestaan uit acht modellenreeksen. De Magic Edition-serie zien we niet meer terug bij de 2020-modellen. Andere series zijn weer aangepast en uitgebreid.

In totaal zijn er bij Dethleffs komend seizoen meer dan 40 indelingen beschikbaar bij de campers. Ook in modeljaar 2020 volgen de ontwerpers van Dethleffs de huidige markttrends en de behoeften van de camperaars.

Loungezit en rondzit terug in programma

Dethleffs camper loungezitDethleffs heeft een paar oudere indelingsvarianten opnieuw in het programma opgenomen. Ten eerste de zogenaamde loungezit, waarbij de banken aan de linker- en rechterkant van het woongedeelte zijn gegroepeerd rond een tafel in de rijrichting. Het tafelblad kan worden verplaatst zodat de doorgang naar de bestuurderscabine daar geen hinder van ondervindt. Ook zien we dat de rondzit weer terugkomt bij de campers. Deze is meestal achterin de camper en biedt plaats aan zes personen, die daar gezellig samen kunnen dineren of een praatje maken.

Fiat Ducato

Dethleffs camper Fiat DucatoDe Fiat Ducato blijft bij Dethleffs het voornaamste basisvoertuig voor de campers. De Fiat Ducato heeft een update gekregen waardoor de motortechnologie conform de Euro 6d-Temp uitlaatvoorschriften is. Voortaan zal alleen de 2,3-liter viercilinder diesel onder de motorkap te vinden zijn. Deze levert naar keuze 120 pk (88 kW), 160 pk (118 kW) of 180 pk (132 kW). Alle motoren werken met SCR-katalysatoren en Adblue-injectie. De grotere 120 liter tank is niet meer verkrijgbaar omdat er naast de normale tank van 75 liter ook een Adblue-tank van 15 liter moet worden geplaatst.

Dethleffs Trend

Dethleffs Trend camper  2020De instapmodellen van de Trend half-integraal campers krijgen twee nieuwe indelingen: de bijna zeven meter lange TI 6757 heeft achterin een queensbed en in het midden van de auto de eerdergenoemde loungezit. De variant TI 6617 heeft achterin twee eenpersoonsbedden. Dankzij de dubbele bodem is de Trend A 7877-2 alkoofcamper bijzonder geschikt voor de winter en biedt deze voldoende bergruimte in de bodem. Nieuw zijn ook de lichte, glanzende meubeloppervlakken en de verlichte plexiglas achterwand aan de achterzijde van de keuken.

Dethleffs Pulse

Dethleffs Pulse camper 2020Dethleffs heeft de Pulse-serie uitgebreid. Er zijn nu zes indelingen, ieder verkrijgbaar als integraal camper en halfintegraal camper. Nieuw zijn de 7051 DBL en 7051 EBL. Deze hebben beide een queensbed, de configuratie van de badkamers is verschillend.

Pulse Classic 7051

Dethleffs Pulse Classic camper 2020Ook nieuw is de Pulse Classic 7051. Dit is een aantrekkelijk geprijsde designvariant. Hij is iets minder uitgebreid uitgerusten heeft in het interieur warme kleuren en een uitbundig houtdecor.

Like dit artikel
Tweet dit artikel