De allereerste Dethleffs Caraliner komt naar Nederland

kampeerzaken.nlAls een caravanfabriek een nieuw topmodel presenteert dan vraag je je als Nederlandse caravanverkoper wel eens af “Hoe moet ik zoiets nou verkopen?”

 

Welnu, voor Klein Caravans in Nieuwerkerk a/d IJssel is dat geen probleem gebleken. Deze maand heeft Klein Caravans namelijk een primeur: de levering van de allereerste Dethleffs Caraliner.

 

Het bedrijf uit Nieuwerkerk aan de IJssel is nameijk de eerste Dethleffs dealer die dit meest luxueuze model van Dethleffs heeft verkocht.


 

De Dethleffs Caraliner weet een exclusief design te combineren met een zeer luxueus vormgegeven interieur. De koper van deze Caraliner, koos bewust voor de vrijheid van een caravan, welke in het geval van de Caraliner wordt gecombineerd met het comfort van een 5 sterren hotelkamer door de luxe lederen kussens, twee LED TV’s, een oven, vaatwasser en een uitgebreid soundsystem.

 

Een bevlogen Dhr. Klein: “Het hele team van Klein Caravans is trots en enthousiast dat wij de primeur hebben, het komt immers niet elke dag voor dat er zo`n caravan verkocht wordt. De klant heeft ons bedrijf gekozen voor onze kennis en service. Zijn budget was overigens ook toereikend voor een zeer luxeuze kampeerauto, maar hij heeft toch bewust gekozen voor de vrijheid van een caravan.”
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel