Dethleffs waardeert bestseller op

kampeerzaken.nlMenigeen moet de caravan nog uit de stalling halen om nog op vakantie te gaan. De kampeerindustrie is echter al bezig met de introductie van de nieuwe modellen 2007. Menige uitnodiging en een stapel persberichten over de nieuwste modellen caravans, campers en accessoires bereikte de redactie. Zo ook het persbericht van Dethleffs, waarvan wij u alvast een voorproefje geven.
Op het gebied van caravans is de ‘Camper’ serie van Dethleffs één van haar bestsellers. Reden des te meer om ervoor te zorgen dat dit model aan de hedendaagse eisen blijft voldoen. Voor het modeljaar 2007 introduceert Dethleffs een caravan welke volgens Dethleffs bijna een revolutionaire ontwikkeling genoemd mag worden.
 Een veranderde belettering in 3-D look zijn de uiterlijke kenmerken van het standaard model in hamerslag beplating.
Met de nieuwe gladde beplating wordt dit nog versterkt, omdat de Camper in elegant wit, en nu ook in titaan zilver, met schuin geplaatste ramen verkrijgbaar is.
De nieuw gladde beplating, bekent van de Beduin en Exlclusiv Emotion, onderstreept het extravagante uiterlijk. Dit komt de uitstraling van de Camper ten goede. Voor de modellen Camper Lifestyle en Camper Snow geldt hetzelfde, echter kunnen deze standaard gekozen worden met hamerslag in wit of zilver. Drie kleuren zijn mogelijk wanneer er gekozen wordt voor de optie van gladde beplating, namelijk wit, titaan zilver en polar blauw metallic. Ook het interieur kent vele verbeteringen, waarover later meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel