Dethleffs C’go serie uitgebreid met 430 QS

Dethleffs C'go serie

Nieuwe indeling in de Dethleffs C’go serie

ISNY – De afgelopen seizoen geïntroduceerde C’go serie, de instapserie van Dethleffs, is goed aangeslagen bij het publiek, en wordt goed verkocht. De C’go bestaat uit betaalbare, lichtgewicht en veelal compacte caravans met een breedte 220 of 230 centimeter.

Op de Caravana in Leeuwarden introduceerde Dethleffs een vijfde indeling voor de C’go serie, namelijk de 430 QS.

De nieuwe Dethleffs C’go 430 QS heeft net als de rest van de serie compacte afmetingen (lengte 519 cm, breedte 230 cm) maar heeft evengoed alles aan boord wat de hedendaagse caravanner begeert.

dethleffs-c-go 430 qsZo heeft de 430 QS een grote 142 liter koel/vries combinatie, een vast bed van maar liefst 155 cm breed, een keuken met drie riante schuifladen inclusief het softclose systeem, voldoende werkruimte op het keukenblad, 2 extra slaapplaatsen in de treinzit, plek voor uw flatscreen TV en luxe sanitair.

Uiteraard heeft de 430QS ook dezelfde standaard uitrusting van de C’go serie, zoals een AL-KO chassis, West-Europese merkbanden, Truma gasverwarming, een verswatertan van 44 liter en een verrijdbare 22 liter vuilwatertank. Het robuuste GFK dak is hagelbestendig.

Like dit artikel
Tweet dit artikel