Dethleffs c’go Spring Edition nu in de showroom

Dethleffs c'go Spring Edition

Dethleffs c’go Spring Edition nu in de showroom

Hij was al even aangekondigd maar staat nu bij de Dethleffs dealers in de showroom: de c’go Spring Edition. Een compacte caravan in een extra aantrekkelijke uitvoering.

De normale c’go-serie is leverbaar in elf verschillende indelingen. Hiervan heeft Dethleffs de 415 QL voor dit actiemodel geselecteerd.

Uiteraard heeft de Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition ook een aantrekkelijk prijskaartje gekregen. Volgens Dethleffs bedraagt de normale verkoopprijs in deze uitvoering € 19.531,- maar wordt als actiemodel voor € 16.995,- aangeboden. Dat is weliswaar nog iets meer dan de basisuitvoering maar voor deze meerprijs krijgt de koper een groot aantal fraaie en handige extra’s.

Zo is de 419 QL Spring Edition voorzien van fraaie gladde buitenbeplating, een disselafdekking en aluminium velgen. Praktisch zijn de hordeur, het voorraam, het Heki panorama dakluik en de gewichtsverhoging tot 1360 kilo. De Truma Therme warmwatervoorziening en ringverwarming bieden daarbij nog eens het nodige extra comfort.

Like dit artikel
Tweet dit artikel