De Dethleffs Coco gaat in productie

Dethleffs Coco

Dethleffs Coco gaat in productie

Bij de meeste studiemodellen en prototypes is het maar afwachten of er inderdaad nog een definitieve versie komt. Het model wordt immers ook aan het publiek getoond om de reacties af te wachten.

Vallen die tegen, dan is er een goede kans dat het ontwerp moet worden aangepast of zelfs helemaal van de tekentafel verdwijnt. Dat is met de Dethleffs Coco die vorig jaar werd gepresenteerd, gelukkig niet het geval.

Dethleffs meldde op de jaarlijkse perspresentatie namelijk dat het de Coco daadwerkelijk in productie gaat nemen. De eerste 100 exemplaren rollen in een speciale uitvoering van de band, namelijk als „Coco Lounge“ met het fraaie Lounge-Up!-pakket. In dat pakket zit onder anderen een lichtgewicht chassis met hogere belasting (1100 kilo) en een groot driedelig skyroof. Verder is de badkamer in deze uitvoering voorzien van een raam en speciale sfeerverlichting.

De Coco Lounge heeft een interieur dat is gestoffeerd met de uit verschillende blauwtinten bestaand stoffering „Waterfall“, die harmonieus aansluit bij het lichte en vrolijke interieur. De indeling heeft achterin een loungehoek, die in een handomdraai tot een ruim bed kan worden omgebouwd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel