Dethleffs e.home camper wint German Innovation Award 2018

German Innovation Award 2018

German Innovation Award 2018 voor Dethleffs e.home camper

Vorig jaar presenteerde Dethleffs op de Caravan Salon in Düsseldorf een studiemodel van een geheel elektrisch aangedreven camper. Deze was bovendien van top tot teen bekleed met zonnepanelen om op die manier zoveel mogelijk onafhankelijk van andere energiebronnen te zijn.

Uiteraard is het zo dat de huidige stand der techniek nog niet zo ver is dat je met zo’n camper dezelfde prestaties en een vergelijkbare actieradius hebt als met een door een dieselmotor aangedreven camper.

Toch is deze camper al een heel behoorlijke stap in de goede richting. Daardoor trok de e.home camper ook heel wat aandacht. Het initiatief van Dethleffs werd begin dit jaar beloond met een eerste plaats in de nieuwe categorie „Blogger`s Favourite“ van de European Innovation Award 2018. De jury voor deze award bestaat uit 15 bloggers en influencers uit verschillende Europese landen.

Dethleffs maakte vandaag bekend dat de e.home met nog een prijs is bekroond. De Dethleffs e.home is namelijk één van de vier winnaars in de categorie „Transportation“ van de German Innovation Award 2018. De German Innovation Award is bedoeld voor branche-overscrhijdende producten en oplossingen, die zich onderscheiden door de focus op de gebruikers en een meerwaarde ten opzichte van bestaande oplossingen bieden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel