Dethleffs Esprit Eighty Eight Edition jubileummodel

Dethleffs Esprit Eighty Eight Edition camper

Dethleffs Esprit Eighty Eight Edition jubileummodel

Dethleffs viert dit jaar haar 88-jarig bestaan. Het kan natuurlijk niet anders of ook daarvoor moet een jubileummodel komen.

Omdat de Esprit al jaren een vaste waarde in het modellenpalet van Dethleffs is, heeft Dethleffs de Esprit geselecteerd voor dit actiemodel.

De Esprit Eighty Eight Edition, zoals dit jubileummodel heet, is vanwege dit jubileum extra compleet uitgerust en wordt uiteraard ook tegen een extra scherpe prijs aangeboden. De Esprit Eighty Eight Edition is verkrijgbaar als integraal camper en halfintegraal camper.

Dethleffs Esprit Eighty Eight Edition camperEr zijn zeven indelingen beschikbaar, er is keus uit indelingen met enkele bedden of met een eilandbed, alle met een extra hoge garage. Dankzij de dubbele bodem en de tegen vorst beschermde installaties is de Dethleffs Esprit volledig winterbestendig. De 150 pk Euro 6 motor zorgt voor prima prestaties terwijl de camper dankzij het verlaagde AL-KO breedspoorchassis met een MTM van 4500 kg uitstekende rij-eigenschappen heeft.

Like dit artikel
Tweet dit artikel