Dethleffs Family Caravan: topper voor jonge gezinnen?

kampeerzaken.nlLef mag Dethleffs niet ontzegd worden, de laatste jaren heeft deze caravan- en camperproducent een aantal gedurfde modellen laten zien. Veel van deze modellen waren en zijn ontwikkeld voor een specifieke doelgroep: zo is er een camper voor en door vrouwen ontworpen, de Best Ager Mobil richt zich op 50-plussers en de hippe Campy moet het sportieve en jonge publiek aantrekken. Maar kamperen is natuurlijk iets voor de hele familie, en daarom heeft Dethleffs zich veel moeite getroost om daar een geheel nieuwe caravan voor te ontwerpen.
 kampeerzaken.nlHoewel het studiemodel van de Dethleffs Family Caravan vorige maand al op de CMT in Stuttgart te zien was kon de Nederlandse pers de caravan vandaag op vliegveld Teuge bewonderen. Oplettende voorbijgangers hadden de wagen afgelopen zaterdag ook bij Holidaysport in Lochem voor de deur zien staan.
Het eerste wat aan de Family Caravan opvalt is de vorm en de grootte, de caravan is totaal maar liefst ruim 8 meter lang en meer dan 2,70 meter hoog. De ronde vorm van het dak en de zwarte accenten maken deze zilvergrijze caravan bijzonder opvallend.
kampeerzaken.nlWat biedt de Family Caravan? In ieder geval veel ruimte voor een gezin met 2 kleine kinderen: de ouders beschikken over een ruim 2-persoon bed met lattenbodem en beide kinderen kunnen hun eigen stekkie opzoeken in de haaks boven elkaar geplaatste bedden. Onder deze bedden is er nog plaats voor een zitje voor de kids, en desgewenst kan ook daar een televisie worden gemonteerd.
Opvallend is verder de stahoogte van 2,12 meter, de innovatieve directe en indirecte verlichting met LED’s, de vele dakluiken en de riante opbergmogelijkheden: er zijn ontelbare legkasten en zelfs een buitenberging met lekbak en kampeerzaken.nlhanddouche waar je je vuile spullen in kwijt kan en kan schoonmaken.
Meer info op "Dethleffs Family, trendsetter voor nieuwe Dethleffs caravans"

Like dit artikel
Tweet dit artikel