Dethleffs Globico modulaire caravan en camper

kampeerzaken.nlDethleffs introduceert met de Globico een serie campers en caravans voor de smalle beurs. Door de modulaire opbouw kan men de caravan of camper naar behoefte samenstellen, en ook naderhand nog verder uitbreiden.

 

Handige Globico bezitters kunnen deze uitbreidingen, waaronder bijvoorbeeld een cassettetoilet, zelf aanbrengen of het door hun dealer laten uitvoeren. Standaard zijn de modellen erg karig uitgerust, maar kunnen aan de hand van de schier oneindige optielijst net zo comfortabel worden uitgerust als de koper wenst. Verder is de Globico niet alleen als recreatievoertuig bruikbaar, maar kan ook als transportmiddel worden gebruikt.


 

Globico Caravan

kampeerzaken.nlDe Globico caravan heeft ondanks zijn beperkte opbouwlengte van 3,60 m een variabele laadruimte waardoor hij voor velerlei toepassingen geschikt is. Met een maximaal gewicht van 750 kg kan de Globico ook door een kleine auto worden getrokken, maar de MTM kan tegen meerprijs worden verhoogd toto 1300 kg. De Dethleffs Globico caravan beschikt over 2-4 slaapplaatsen en is in Duitsland leverbaar vanaf 6.999 euro.

Globico Camper

kampeerzaken.nlDeze is leverbaar als semi-integraal en als alkoof camper, beide op een Fiat Ducato chassis. Het alkoofmodel kan worden uitgerust met maar liefst 8 slaapplaatsen en is een echt instapmodel voor families. De semi-integraal heeft 4 slaapplaatsen. De optionele laadklep aan de achterzijde maakt hem bijzonder geschikt om een motor of mountainbike mee te nemen. De Globico semi-integraal kost bij onze oosterburen vanaf 25.999 euro, de alkoof vanaf 26.999 euro (zonder BPM!).

 

Basic

kampeerzaken.nlStandaard zijn de Globico modellen erg karig uitgerust, met losse kookplaatjes en een jerrycan op een steun als watervoorziening en kraan. Maar het modulaire concept maakt het natuurlijk wel mogelijk om precies die extra uitrusting te nemen die gewenst is, zonder allerhande andere luxe op de koop toe te moeten nemen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel