Magic Edition ook in 2017 in programma Dethleffs

Dethleffs Dethleffs Magic Edition model 2017

Ook in 2017 zal de Magic Edition in het programma van Dethleffs zijn opgenomen

ISNY – De campers uit de Dethleffs Magic Edition serie herken je meestal al van verre door hun onderscheidende uiterlijk met de zwarte accenten. Ze zijn inmiddels al een aantal jaren in het Dethleffs programma en hebben duidelijk hun eigen klantengroep verworven.

Ook in modeljaar 2017 zal Dethleffs de Magic Edition modellen in het programma opnemen. Sterker nog, ze worden komend modeljaar geheel vernieuwd.

Dethleffs Dethleffs Magic Edition model 2017Dethleffs levert de Magic Edition komend seizoen in 2 nieuwe indelingen. Verder kunnen we een verbeterde uitrusting, diverse nieuwe ideeën en opnieuw een zeer attractief design verwachten. Je kunt bij de Magic Edition kiezen voor zowel een half-integraal als een integraal camper. In beide gevallen is er sprake van een buitengewoon compleet uitgeruste camper met een zeer attractief ontworpen interieur en exterieur. Aan de buitenzijde zien we ondermeer de donkere ramen, die worden omgeven door grijze en zwarte accenten. De half-integraal kun je ook herkennen aan de zwarte cabine met daarboven het standaard panoramaraam, terwijl de integraal camper een markante grill op de neus heeft.

Beide modellen hebben een 70 cm brede toegangsdeur, welke is voorzien van een raam en centrale vergrendeling. Ook hebben ze 16 inch lichtmetalen velgen, een onderhoudsarme en duurzame Lifetime Plus constructie met stevige kunststof panelen die het dak en de bodem beschermen tegen beschadigingen, een nieuwe 130 pk Euro 6 dieselmotor, LED dagrijverlichting alsmede Innoluna Hybrid verlichting achter.

Dethleffs Dethleffs Magic Edition model 2017Aan de binnenzijde zien we een fraai en smaakvol ontworpen interieur, met veel bergruimte met ondermeer een schoenenvak bij de ingang. Dethleffs heeft gekozen voor een combinatie van hoogglans wit voor de kastdeurtjes in combinatie met een stijlvol houtdecor, dat mooi combineert met de stoffering in wit en donkergrijs. Het geeft het interieur een mooie ruimtelijke indruk. Het gevoel dat je je in een zeer luxe camper bevindt wordt nog eens versterkt door de vele verchroomde elementen. Optioneel kan er ook geheel lederen bekleding worden besteld.

De uitrusting is zoals gezegd heel compleet, met bijvoorbeeld een airbag voor de bijrijder, cruise control en climate control, alsmede jaloezieën in de cabine. Ook is er een radiovoorbereiding met Soundpakket en een steun voor een flatscreen televisie.

Dethleffs Dethleffs Magic Edition model 2017De Dethleffs Magic Edition is in zowel de integraal als half-integraal uitvoering verkrijgbaar in 2 indelingen. De T/I 002 EB is de versie met enkele bedden. De bedden zijn vrij hoog geplaatst, zodat daaronder ruimte voor een garage is. Je kunt de bedden als je wilt eenvoudig omtoveren tot een groot tweepersoons bed. Bij de ingang zien we een grote linnenkast. Ook de badkamer mag er wezen en biedt voldoende bewegingsruimte. De Magic Edition T/I 003 DBM heeft achterin een queensbed, dat je van 3 zijden kunt bereiken en eventueel nog met 10 cm kan worden verlengd. Ook kun je het bed in hoogte verstellen. Uiteraard heeft dat ook zijn uitwerking op de daaronder gelegen garage.

Dethleffs heeft de douche en het toilet bij de Magic Edition T/I 003 DBM  gescheiden gehouden. De deur van de douche is zowel naar binnen als buiten te openen. Daardoor kan deze deur ook als afscheding van het slaapgedeelte dienen. Verder hebben beide modellen een riante L-vormige keuken met voldoende werkruimte, een design achterwand en een koelkast van maar liefst 190 liter. Voorts zien we geheel voorin een zitgroeep met praktische, verstelbare tafel.

Uiteraard kun je de Magic Edition modellen deze week nog op de Caravan Salon bewonderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel