Dethleffs Pulse Classic: de klassiekere variant van de normale Pulse

Dethleffs Pulse Classic

Dethleffs Pulse Classic: de klassiekere variant van de normale Pulse

Voor wie de voorkeur geeft aan een tijdloos, klassieker interieur in een camper en de voordelen van de Dethleffs Pulse waardeert, zou eens kunnen kijken naar de Pulse Classic halfintegraal campers.

Deze designvariant van de Detheffs Pulse campers onderscheidt zich in het interieur en de constructie van de bovenkasten en hun deurtjes. Deze zijn bij de Pulse Classic wat conventioneler uitgevoerd dan de normaliter zeer modern vormgegeven Pulse.

De Pulse Classic is verkrijgbaar als halfintegraal camper met twee indelingen – een Queensbed-variant en een eenpersoonsbed-variant – en een uitgebreide standaarduitrusting. Het exterieurdesign valt op door de afgeronde achterkant en het aerodynamische front. Binnen heeft de Dethleffs Pulse een homogene meubelarchitectuur en een buitengewoon lichtconcept.

Origineel of klassiek

Vorig seizoen introduceerde Dethleffs de nieuwe Pulse-serie, die zich kenmerkt door een zeer modern design. Zowel het interieur als het exterieur zijn de voorbode van een geheel nieuw Dethleffs design. Vooral binnenin valt de Pulse op door de eer moderne inrichting met een sterk verminderde hoeveelheid houtdecor. Liefhebbers van een klassiekere inrichting zullen eerder bij de nieuwe Pulse Classic terechtkomen. De heldere notenbruine meubelfronten in combinatie met de chique vloerbekleding en de bijpassende stofferingen bieden een wat conventionelere sfeer dan die van de normale inrichting van de Dethleffs Pulse.

Indelingen

De Pulse Classic is verkrijgbaar in twee indelingen: T 7051 DBM en T 7051 EB. Dit zijn populaire indelingen met Queensbed en enkele bedden. De campers hebben een lengte van iets minder dan 740 cm. De aparte douche en badkamer kunnen met elkaar worden verbonden tot een comfortabele badkamer. De maximaal toegestane massa (MTM) van beide modellen bedraagt minder dan 3,5 ton.

Like dit artikel
Tweet dit artikel