Dethleffs Pulse met geheel nieuw designconcept

Dethleffs Pulse camoper 2019

Dethleffs Pulse met geheel nieuw designconcept

In modeljaar 2019 brengt Dethleffs ook een geheel nieuwe serie uit, de Pulse. Deze nieuwe serie bestaat uit een halfintegraal en integraal camper, die een voor Dethleffs geheel nieuw design hebben.

Dethleffs is anderhalf jaar bezig geweest om haar visie op de hedendaagse camper om te zetten in een nieuw concept voor een camper waarin echt de allerlaatste trends zijn verwerkt. Er is door Dethleffs bijzonder veel aandacht aan het interieur besteed.

Dethleffs Pulse 2019 camperHet interieur van de nieuwe Pulse is zodanig ontworpen, dat het de gebruikers zoveel mogelijk rust en ontspanning moet geven. De verschillen met het interieur van andere Dethleffs campers zijn ook vrij duidelijk. Het is meer trendy, maar ook erg harmonieus. De lichte aardetinten passen perfect bij het houtdecor en geven een huiselijk sfeertje. De grote ramen zorgen voor een prima ruimtebeleving.

De buitenzijde van de Pulse is wat ‘sneller ‘dan de andere campers van Dethleffs. Dat is vooral goed te zien bij de halfintegraal, waar de kap van de cabine een vrij scherpe karakteristieke hoek met de vooruit vormt. De achterzijde is wel meer in één lijn met de andere campers van Dethleffs. Wel is de achterzijde wat ronder uitgevoerd, om de aerodynamica wat te verbeteren.

De nieuwe Dethleffs Pulse zal zowel qua prijs als uitrustingsniveau tussen de Trend en de Magic Edition in moeten komen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel