Voordelige campers van Dethleffs: Summer Edition Vans

kampeerzaken.nlDethleffs heeft ervoor gekozen om het jaarlijks terugkerende model Summer Edition reeds in augustus, dus in het begin van het nieuwe seizoen, te introduceren. Op de Caravan Salon kunnen de nieuwe Summer Edition modellen dus al worden bewonderd. Dit jaar zullen door Dethleffs behalve de bekende Summer Edition caravans ook campers worden aangeboden, de Summer Edition Van campers.
 Ook voor de Vans geldt de Summer Edition formule: aantrekkelijke voertuigen met een aantrekkelijke uitrusting tegen een scherpe prijs. Drie compacte halfintegraal modellen op basis van het Ford Transit vlakke bodem chassis zijn beschikbaar: De Summer Edition Van 1 met dwars geplaatst tweepersoonsbed achterin, de met 596 cm lengte exact even lange Summer Edition Van 2 met een tweepersoonsbed in de lengte en tot slot de 20 cm langere Summer Edition Van 11 waar de 20 cm extra lengte geheel te goede komt aan de breedte van het bed en daaronder gelegen garage.
kampeerzaken.nlHet interieur is bij alle drie modellen identiek: een warme Birne hout optiek gecombineerd met vanille kleurige accenten zorgen ervoor dat de voertuigen een moderne en vriendelijke uitstraling krijgen. Een uitstraling die blauwe standaard stoffering Lagos onderstreept.
De standaard uitrusting omvat de 2,2 l TDCI 81kW/ 110PS motor, een compleet met 3-pits kookstel, spoelbak en koelkast uitgeruste keuken, gasverwarming, warmwater verzorging – kort gezegd alles wat men verwacht van een moderne kampeerauto. Voor iedereen die nog meer comfort wenst, is een, volgens de producent “bijzonder attractief gecalculeerd” Edition pakket verkrijgbaar met alles wat misschien niet persé nodig is, maar het kamperen wel aantrekkelijker maakt. Deze bestaat ondermeer andere uit de aantrekkelijke in zilver gespoten opbouw, stabiele kader vensters en piloot stoelen tot aan het uitzetbare venster in het dak van de bestuurderscabine of de alternatieve stoffering Gomera.
Luxe heeft natuurlijk ook zijn prijs, het Summer Edition pakket heeft een meerprijs van € 6590. Ondanks alles een goede aanbieding wanneer men het omvangrijke pakket in gedachten houdt. Ook de basisprijzen van de Summer Edition Van zijn met 37.990 Euro voor de Van 1 en 38.990 Euro voor de Van 2 en Van 11, uiterst voordelig gehouden.
Meer info op www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel