Dethleffs Summer Edition 2006 caravan: aantrekkelijke aanbieding

kampeerzaken.nlDe Dethleffs Summer Edition 2006 heeft een aantrekkelijke instapprijs voor het nieuwe speciale caravanmodel vanaf € 10.990,-. De Summer Edition is leverbaar in drie modellen en twee uitrustingsvarianten.
Bijna traditioneel presenteert Dethleffs op de CMT in Stuttgart een nieuwe variant van het speciale caravanmodel Summer Edition. In het Dethleffs jubileumjaar gebeurt dit met een nieuwe invulling: terwijl de modellen voorgaande jaren zich juist kenmerkten door een uitermate overvloedige uitrusting, treedt de Summer Edition 06 rank en slank aan en wordt de nadruk gelegd op een bijzondere gunstige instapprijs.

 kampeerzaken.nlDe 430 T en DB modellen zijn al vanaf € 10.990,- verkrijgbaar. En de gezinscaravan de 500 SK kost € 12.790,-. Daarbij hebben de modellen een interessante basisuitrusting. Of het nu gaat om het lichtgewicht chassis, schokbrekers, rondom uitzetbare geïsoleerde ramen, truma gasverwarming, 3-pits-kooktoestel met glasplaatafdekking of houten lattenbodem in de tweepersoonsbedden – aan alles, wat men van een moderne caravan mag verwachten, is gedacht.
Summer Edition pakket tegen een voordelig prijs
Voor diegene die het graag nog wat comfortabeler heeft, kiest voor het Summer Edition pakket met extra’s zoals stabilisator, serviceluik of de warmwater voorziening. De uitgekiende verkoopprijs van € 1.390 mag als een koopje worden genoemd. Dethleffs biedt een besparing voor het pakket van € 780.
kampeerzaken.nlTwee uitrustingsvarianten
De Summer Edition kan in twee uitrustingsvarianten worden besteld. Blueline combineert het heldere meubeldesign in Tessiner Appel met donkerblauwe applicaties in de deurkaders en een stof in zomerse oranje tinten.
Silverline straalt eerder een gedegen elegantie uit met zilveren en grijze meubelapplicaties en een rustig ruitpatroon in de oranje/grijs getinte kussens.
Meer info bij de Dethleffs dealer en op www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel