Dethleffs Summer Edition 07

kampeerzaken.nlDethleffs presenteert op de CMT in Stuttgart traditioneel de nieuwste variant van het actiemodel Summer Edition. Ook bij de Summer Edition 07 ligt de nadruk op een bijzonder gunstige instapprijs. De Summer Edition 07 wordt door Dethleffs nu standaard met stabilisator geleverd en biedt keus uit drie indelingen, de 430 T en 430 DB modellen zijn leverbaar vanaf € 11.695, de familievriendelijke 500 SK moet € 13.775 gaan kosten.
 Compleet uitgerust
Daarbij is de standaard uitrusting compleet: lichtgewicht chassis, schokdempers, rondom geïsoleerde en uitzetbare ramen, Truma gasverwarming, 3 pits kookstel met een glazen afdekplaat of binnenveringsmatrassen gecombineerd met houten lattenbodems in de tweepersoonsbedden, alles wat je tegenwoordig bij een moderne caravan verwacht is aanwezig.
Summer Edition pakket
Wie graag nog wat meer comfort heeft, kiest voor het Summer Edition pakket met extra’s als serviceluik, warmwater verzorging of een vliegenhor bij de ingangsdeur. De pakketprijs bedraagt € 1.350, wat volgens Dethleffs een besparing oplevert van € 592.
kampeerzaken.nlVerfrissend interieur
Dethleffs voert in de Summer Edition modellen traditiegetrouw nieuwe ideeën in het interieurdesign door. In het modeljaar 2007 kiest Dethleffs voor de frisse stoffering Miami, welke krachtige blauwe kleuren combineert. De meubelbouw is in de populaire Vienna Birnbaum houtoptiek uitgevoerd, gecombineerd met vanille kleurige accenten.
Meer info over de Summer Edition vindt u op www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel