Dethleffs Trend Edition voor beginnende en prijsbewuste camperaars

Dethleffs Trend Edition

Dethleffs Trend Edition voor beginnende en prijsbewuste camperaars

De Dethleffs Trend behoort al enige tijd tot de bestsellers van dit Duitse merk. De serie kenmerkt zich door een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding en is daarom interessant voor beginnende en prijsbewuste camperaars.

De Edition-modellen die Dethleffs aan de Trend-serie toevoegt, zijn wat dat betreft nóg aantrekkelijker.

Voor deze Trend Edition, die Dethleffs voor het eerst op de Caravan Salon in Düsseldorf zal presenteren, heeft Dethleffs de drie populairste indelingen gekozen. Om de prijsstelling zo aantrekkelijk mogelijk te houden, is er qua opbouw gekozen voor de halfintegraal variant. Uiteraard wordt ook de Trend Edition gebouwd op een Fiat chassis, dat voorzien is van een 120 pk dieselmotor.

Trend Edition

Dethleffs Trend EditionDe Trend Edition is alleen verkrijgbaar in de buitenkleur wit en het moderne Rosario Cherry houtdecor. Uiteraard zorgt Dethleffs voor een perfect daarop afgestemde stoffering. Verder zien we in de Trend Edition alle aspecten op het gebied van comfort en veiligheid die deze serie tot een bestseller maken. Zo hebben de campers onder andere soft-close kastdeurtjes, 7-zone-matrassen van klimaatregulerend materiaal, een extra brede ingangsdeur, een hagelbestendig GFK-dak, overspanningsbeveiliging voor de elektrische installatie (EBL), een optioneel hefbed, een grote koelkast met vriesvak, een driepits kookplaat en grote laden in het keukenblok.

Uitrusting

De uitgebreide standaarduitrusting van de Trend Edition omvat onder andere cruise control, centrale vergrendeling, een raam in de verbindingskap tussen cabine en opbouw, LED-dagrijverlichting, de mogelijkheid om de enkele bedden tot tweepersoonsbed samen te voegen, een garage met twee deuren, lederen stuurwiel en de versnellingspookknop, verchroomde ringen in het dashboard. Optioneel kan de Trend Edition ook besteld worden met fraaie ‘automotive’ ramen. Ten gunste van de prijs is de lijst van optionele extra’s korter gehouden ten opzichte van de trend.

Indelingen

De Dethleffs Trend Edition is verkrijgbaar in drie indelingen. De kleinste in het programma met een lengte van minder dan zeven meter is de T 6717 EB, deze heeft een enkele bedden en een gecombineerde douche-, was- en toiletruimte. De andere twee indelingen van de Trend Edition zijn de T 7051 DBM en T 7051 EB. Deze beschikken over een queensbed, zijn 7,40 m lang en hebben een badkamer en aparte douche, die door een deur van de voorruimte kunnen worden gescheiden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel