Dethleffs vernieuwt C’go caravans

Dethleffs C’go caravan model 2018

Dethleffs vernieuwt C’go caravans in modeljaar 2018

ISNY – Dethleffs heeft aangekondigd dat het de C’go serie gaat vernieuwen. Het interieur wordt op veel punten gewijzigd, ook komen er een aantal nieuwe indelingen.

Verder meldt Dethleffs dat het de C’go in modeljaar 2018 optioneel kan voorzien van een veiligheidspakket, en dat de optielijst verder zal worden uitgebreid.

Ook hier is het duidelijk dat de stijgende verkoopaantallen zorgen voor meer ‘ruimte’ om te investeren in nieuwe, betere en completere producten. Nu consumenten weer meer caravans en campers kopen, en ook meer eisen stellen wat betreft design, comfort en uitrusting staan de fabrikanten direct klaar om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen.

Dethleffs C’go caravan model 2018In het interieur kunnen de klanten kiezen uit vier nieuwe stofferingen. Dethleffs heeft ditmaal gekozen voor iets minder hippe kleuren. Ook worden de greepjes van de kastfronten voorzien van een chromen afwerking.

Nieuw is het eerder genoemde optionele veiligheidspakket, dat bestaat uit het ATC systeem, een veiligheidsgasdrukregelaar met crashsensor voor 2 gasflessen alsmede een EisEx verwarmingsunit voor de drukregelaar.

Indelingen met een stapelbed kunnen worden voorzien van een extra, derde bed met bijbehorend raam. De zitgroep van de 535 QSK wordt voortaan wat breder gemaakt. Er zijn ook drie nieuwe indelingen waardoor de Dethleffs C’go serie in modeljaar 2018 uit meer dan 10 modellen zal bestaan.

Dethleffs C’go caravan indelingen 2018In de Dethleffs C’go 515 RE vinden we 2 achterin enkele bedden, en voorin een rondzit. De C’go 515 RK is meer voor gezinnen bedoeld. Achterin is een in de lengte geplaatst stapelbed, met daarnaast een treinzit. De nieuwe 565 FMK breidt de Dethleffs C’go naar boven uit met een eveneens voor gezinnen ontworpen caravan. In deze caravan met middendinette, stapelbed dwars achterin en een Franse bed voorin zullen de meeste gezinnen meer dan voldoende leef- en slaapruimte hebben.

Uiteraard zal Dethleffs de nieuwe C’go caravans op de Caravan Salon 2017 in Düsseldorf presenteren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel