Dethleffs vernieuwt de Trend en herstructureert camperprogramma

Dethleffs Trend model 2024

Dethleffs vernieuwt de Trend en herstructureert camperprogramma

De Dethleffs Trend, al jarenlang een van de meest verkochte campermodellen van de Duitse fabrikant, slaat met de 2024 editie een nieuwe weg in. De populaire Trend-serie is niet alleen vernieuwd maar heeft ook een aanzienlijke upgrade ondergaan, waardoor de halfintegraal- en integraalmodellen een frisse en moderne uitstraling hebben gekregen.

De vernieuwing van de Trend-serie gaat gepaard met een vrij ingrijpende herstructurering binnen het camperprogramma van Dethleffs. Er verandert namelijk het nodige, aangezien Dethleffs de Pulse en Pulse Classic-series uit gaat faseren en door de Trend-serie zal vervangen. Deze herstructurering biedt camperliefhebbers nog steeds een breed scala, waarbij de keuzes een stuk duidelijker zijn. De nieuwe Dethleffs Trend serie bestaat in modeljaar 2024 uit tien nieuwe modellen die variëren van compact tot ruim, en voldoen aan uiteenlopende behoeften van de moderne camperaar.

Design en duurzaamheid

De nieuwste Trend-modellen combineren esthetiek met duurzaamheid. Het exterieur, met zijn aerodynamische kap en hagelbestendige GFK-beplating, oogt modern maar ook tijdloos. In het interieur is de sfeer huiselijk en uitnodigend, met een slimme combinatie van houtdecor en grijze accenten, ondersteund door het innovatieve AirPlus-systeem voor optimale ventilatie en leefcomfort.

Innovatieve indelingen

Elke indeling binnen de Trend-serie heeft zijn eigen unieke karakter, aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Variërend van praktische kookfaciliteiten tot ingenieus ontworpen badkamers, biedt elke indeling een optimale combinatie van functionaliteit en comfort. De grootte van de koelkast, de indeling van de bedden, en de aanwezigheid van aparte douchecabines versus combi-badkamers laten zien dat Dethleffs begrijpt wat moderne camperaars verlangen.

Technische vooruitgang

De Trend-serie blijft trouw aan zijn betrouwbare basis, de Fiat Ducato, maar introduceert nieuwe technische verbeteringen. Deze heeft nu standaard een 140 pk Euro 6d Final-motor, optioneel uit te breiden naar 180 pk, en combineert zo kracht met efficiëntie. De rijke standaarduitrusting, inclusief rijhulpsystemen en comfortverhogende elementen zoals cruise control en een lederen stuurwiel, zorgt voor een zorgeloze en plezierige rijervaring.

Eind deze maand bij de dealers

Met een startprijs van €99.190 voor de halfintegrale modellen en €111.190 voor de integrale modellen, maakt Dethleffs de Trend-serie toegankelijk voor een breed publiek. Vanaf de tweede helft van januari zijn deze vernieuwde modellen te bewonderen bij de Dethleffs-dealers, waar camperliefhebbers uit eerste hand kunnen ervaren hoe deze vernieuwde serie de normen voor comfort en stijl weer een stukje verhoogt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel