Dethleffs Golf Cup op de Nunspeetse Golf & Country Club te Nunspeet

kampeerzaken.nlDethleffs is een sterk groeiend merk en staat op dit moment binnen de top 3 van de meest populaire caravans. De kampeerauto markt groeit op dit moment, zeker in Duitsland, extreem sterk en Dethleffs behoort hier ook tot de top 3 van de meest populaire kampeerauto’s.
Golf is de op 4 na populairste sport in Nederland. De slagzin “Dethleffs een vriend van de Family” sluit goed aan bij de golfsport.
 
Naar aanleiding hiervan is Dethleffs voor de branche een unieke samenwerking met Joost Hage Golf Academy & Events gestart, waarbij Joost Hage optreedt als ambassadeur van het merk Dethleffs.
Dethleffs heeft als vervolg hierop de Dethleffs Golf Cup georganiseerd, waardoor alle klanten in de gelegenheid werden gesteld gebruik te maken van deze samenwerking. Om een selectie te maken van wedstrijdspelers en beginners heeft Dethleffs van 15 mei tot en met 31 juli 2005 bij de Dethleffs dealers een kwalificatieronde gehouden. Uit de aanmeldingen zijn de deelnemers voor de Dethleffs Golf Cup geloot.
kampeerzaken.nlDonderdag 22 september was dan eindelijk de start van de allereerste Dethleffs Golf Cup. De prijzen voor de Dethleffs Golf Cup werden beschikbaar gesteld door Canon – Nike – Ping – Tommy Hilfiger – Wigo – Dethleffs. Daarnaast heeft Dethleffs in samenwerking met Joost Hage onder drie personen een golfweekend met Joost Hage verloot.
Dethleffs heeft naar aanleiding van de Dethleffs Golf Cup zeer veel positieve reacties ontvangen en maakt zich er sterk voor dat de Dethleffs Golf Cup 06 net zo een succes wordt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel