Dethleffs Golf Cup actie

kampeerzaken.nlZoals wij afgelopen februari al berichtten stelt Dethleffs de Golftouring camper I 6571 B ter beschikking aan Joost Hage om in den lande de Dethleffs Golfcup 2005 te gaan organiseren en presenteren. Joost Hage zal tevens hiermee door Europa zijn befaamde golftrickshows gaan presenteren en de golftouring camper zal hem naar de diverse golfresorts brengen om zijn wedstrijden te spelen.
Als promotionele ondersteuning organiseert Dethleffs naast de kwalificatiefase voor de Dethleffs Golf Cup diverse activiteiten met de golfsport als uitgangspunt. Dethleffs organiseert in samenwerking met Joost Hage Golfacademy & Events de Dethleffs Golf Cup.
 
kampeerzaken.nlAlle Dethleffs dealers hebben een showroom golfpakket ontvangen. Dit golfpakket bestaat uit een puttinggreen, grasmat, putter, displays etc. In de showroom krijgt iedere klant 5 golfballen om op de door de dealer opgestelde puttinggreen te putten. Goede maar ook minder goede spelers krijgen een kans omdat er eveneens onder de deelnemers een loting gehouden wordt.
De klanten en relaties hebben zo de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de Golf Cup op donderdag 22 september a.s. op de Nunspeetse Golf & Country Club. Op deze dag organiseert Dethleffs naast de Golf Cup eveneens een kennismakingscursus voor beginners en na afloop zal Joost één van zijn spectaculaire shows presenteren.
Op deze dag kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. Zo wordt er een exclusief en sportief golfweekend met golfprofessional Joost Hage verloot, een kwalitatieve golfuitrusting en nog veel meer!
Meer info op www.dethleffs.nl en www.joosthage.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel