Uitbreidingen De Waard Krooneend

kampeerzaken.nlDe Krooneend van De Waard staat al lange tijd bekend als een veelzijdige tent. De tent is nu nog veelzijdiger door de nieuwe uitbreidingsmogelijkheden bestaande uit een afsluitfront, serreluifel, varioluifel en een hemeltje.
 kampeerzaken.nl
Afsluitfront
Met het nieuwe afsluitfront, welke u ritst aan de tussenluifel en het opstaande muurtje, kunt u de tent binnen enkele seconden afsluiten.
kampeerzaken.nl
Serreluifel
Door de openstaande tussenluifel, via de rits, te verlengen met een Serrreluifel, verhoogt u het leefcomfort voor de tent. De tussenluifel wordt met 1,84 m verlengd, en is aan beide zijden ook af te sluiten.
kampeerzaken.nl
Varioluifel
Tot op heden was er alleen een schaapskooiluifel voor de Krooneend. Om het kampeergenot te verhogen is er een Varioluifel ontwikkeld, welke zowel aan de grote als aan de kleine slaaptent bevestigd kan worden waardoor een grote leefruimte met stahoogte voor de tent ontstaat
Hemeltje
Zoals u weet heeft het lichtgewicht tentdoek de eigenschap dat dit bij harde regen iets kan “doornevelen”. In de beide slaaptenten zit om deze reden een binnentent. Tot nu toe heeft de tussenluifel geen binnentent, hiervoor is een “hemeltje” ontwikkeld. Dit is heel snel te bevestigen d.m.v. steekgespen, om zodoende het kampeergenot te verhogen.
Meer informatie? Kijk op www.dewaardtenten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel