Deze maand gratis onderdelen voor Primus-gasbranders

Deze maand gratis onderdelen voor Primus-gasbranders

Deze maand gratis onderdelen voor Primus-gasbranders

Wat is er nog fijner dan een superlichtgewicht gasbrandertje? Eentje die levenslang meegaat. Daarom levert Primus deze maand gratis onderdelen voor gasbranders.

Een mooi gebaar, in een periode waarin ook kampeerders steeds meer op duurzaamheid gaan letten. In dat kader is het natuurlijk veel beter om een versleten of defecte gasbrander te kunnen repareren.

Die reparatie scheelt materialen, en ook de recycling daarvan. Bovendien zijn de mensen van Primus van mening dat je heel lang plezier moet kunnen hebben van hun producten. Daarom biedt Primus gratis reserveonderdelen voor de Primus multifuel- en backpacking gasbranders aan.

Alleen deze maand

Dat aanbod is wel tijdelijk, en geldt alleen deze maand. Je kunt die gratis vervangingsonderdelen tot en met 31 maart aanvragen via de website van Primus. Daar heeft Primus een aanvraagformulier klaar staan waarna de klantenservice je verder zal helpen. Dat vind je via de rode link in de tekst naast de eerste kleine foto op deze pagina. Ook na 31 maart kun je bij Primus vervangende onderdelen bestellen, maar dan is het niet meer gratis.

Duurzame aanpak

De actie van Primus is behoorlijk radicaal, vanuit het oogpunt van duurzaamheid. “Het is niet alleen een gebaar van dank aan onze klanten, het is ook een duurzame aanpak om de gasbranders langer te laten meegaan,” schreef Primus. Maar de actie is natuurlijk ideaal voor de mensen die met een defecte Primus-brander zitten. Voor hen is het ook dé gelegenheid om te leren hoe je zo’n brander moet repareren. Als je eenmaal weet hoe je de noodzakelijke reparaties aan zo’n brander uit moet voeren, zul je (theoretisch) ook nooit meer een andere brander hoeven te kopen. Op de hierboven genoemde pagina vind je ook een groot aantal instructievideo’s over het onderhouden en repareren van gasbranders. Hier is alvast een voorproefje:

Like dit artikel
Tweet dit artikel