Deze zomer kun je weer kamperen bij het Muiderslot

Deze zomer kun je weer kamperen bij het Muiderslot

Deze zomer kun je weer kamperen bij het Muiderslot

Heb je altijd al eens in de tuin van een middeleeuws kasteel willen overnachten? Dat kan ook komend zomer weer bij het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. De tentjes staan daar voor je klaar in de pruimenboomgaard.

Een mooie manier om het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland eens op een hele andere manier te beleven. Je wordt met deze exclusieve kampeerarrangementen ook volledig ontzorgd. Je hoeft alleen maar een slaapzak en je toilettas mee te nemen.

Arrangement

Je bent welkom na sluitingstijd van het museum, zodat het er heerlijk rustig is. Uiteraard word je dan ontvangen met een welkomstdrankje. De tent, slaapmatjes en de stoeltjes staan dan al voor je klaar, evenals een goed gevulde picknickmand. Je kunt dan een plekje naar keuze in de grote kasteeltuinen zoeken om te genieten van alle lekkernijen in de picknickmand.

Deze zomer kun je weer kamperen bij het MuiderslotAansluitend zal een gids je meenemen op een uitgebreide zomeravondtour door het kasteel. Daarna kun je genieten van de prachtige zonsondergang en luisteren naar allerlei kasteelverhalen rond het kampvuur. Tegen middernacht ga je lekker slapen in je tentje onder de sterrenhemel. Eerder mag natuurlijk ook.

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Eventueel kun je dan ook een verfrissende duik in de Vecht nemen. En zodra het kasteel weer opengaat voor de dagelijkse bezoekers, ben je alweer vertrokken en is het dus net of er nooit iemand in de boomgaard heeft gelogeerd.

Bijtijds reserveren

Kamperen bij het Muiderslot kan in de zomer van 2022 van 15 juli tot en met 27 augustus 2022, en dan steeds op vrijdag en zaterdag. De hoeveelheid plekken is beperkt, je dient je plek dan ook snel te reserveren. Dat reserveren kan via muiderslot.nl/kaartjes, maar pas vanaf mei. Als je ook bij het Muiderslot wilt overnachten, zul je dat dus even goed in je agenda moeten zetten.

De arrangementen zijn namelijk alleen te boeken voor twee personen per tent, en kosten 99 euro per persoon per nacht. De prijs is inclusief tent, matrasjes, stoeltjes, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door een gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en ontbijt. Als je liever alleen komt dat betaal je de arrangementsprijs per tent o.b.v. twee personen. Het kan dus geen kwaad om toch maar een maatje mee te nemen. Dat is ook wel zo gezellig.

Like dit artikel
Tweet dit artikel