DirectCamp: nieuwe aanbieder stacaravans en chalets

kampeerzaken.nlDirectCamp is een nieuwe aanbieder op het gebied van stacaravans en chalets. Het bijzondere van deze aanbieder, die onderdeel is van Canvas Holidays, dat er accomodaties worden aangeboden die eigendom zijn van de campings zelf.

 

U kunt zo de accomodaties van de geselecteerde campings in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal eenvoudig online via een Nederlandse organisatie boeken.


 

Via Nederlandse organisatie boeken bij de camping zelf

Omdat de accommodaties eigendom van de camping zijn, zult u op de camping ook geen medewerkers van DirectCamp tegenkomen. Bij vragen kunt u, net als de kampeerders die met hun eigen caravan, camper, vouwwagen of tent kamperen,gewoon bij de campingreceptie terecht. DirectCamp hanteert dezelfde prijzen als de camping zelf. Het boeken via een Nederlandse organisatie heeft de nodige voordelen, zoals reispapieren in het Nederlands, en de zekerheid van het calamiteitenfonds en SGR.

 

Voor het selecteren van de campings gebruikt DirectCamp de expertise van Canvas Holidays, zodat de geselecteerde campings en accommodaties zorgvuldig zijn beoordeeld en geselecteerd door de experts van Canvas Holidays. De campings voldoen zodoende qua kwaliteit, plaats, omgeving en schoonmaak aan hoge eisen. Het camping aanbod van DirectCamp biedt voor elk wat wils, naast grotere campings in populaire gebieden zijn er u ook kleinere, bijzondere campings.

 

Onderdeel van Canvas Holidays

DirectCamp is onderdeel van Canvas Holidays, een zusterorganisatie van Landal GreenParks en onderdeel van Wyndham Worldwide, de grootste beursgenoteerde vakantieaanbieder ter wereld. Canvas Holidays biedt luxe kampeervakanties op bijna 100 campings in 9 Europese landen, en heeft eigen bungalowtenten en stacaravans, eigen kinderclubs, eigen personeel op de campings en extra faciliteiten. 

Like dit artikel
Tweet dit artikel