Discovery Air Collection: nieuwe instapserie van Outwell

Outwell Starhill tenten uit Discovery Air Collection

Discovery Air Collection: nieuwe instapserie van Outwell

De Deense kampeerspecialist Outwell introduceert de nieuwe Discovery Air Collection. Deze uit drie maten oppompbare tenten bestaande collectie is bedoeld als instapserie.

Dat maakt deze tenten dus ideaal voor degenen die met het tentkamperen wil beginnen. Oppompbare tenten zijn immers een stuk gemakkelijker en sneller op te zetten, wat wel zo prettig is voor de mensen die nog niet zo veel ervaring met het opzetten van tenten hebben.

Design, functionaliteit en kwaliteit

Outwell Starhill tenten uit Discovery Air CollectionDe nieuwe Discovery Air Collection bestaat zoals gezegd uit drie modellen, de Outwell Starhill 4A, 5A en 6A. Alle drie deze tunneltenten bieden de succesvolle combinatie van design, functionaliteit en kwaliteit waar het Scandinavische merk bekend om staat.

De gaasopeningen onder de ramen verbeteren de luchtstroom en het zicht naar buiten. De getinte afwerking van de ramen beschermt de gebruikers tegen UV-licht en verblinding door de zon. De oprolbare gordijnen bieden een hoge mate van privacy. Het Outwell HookTrack System biedt de mogelijkheid om daar waar nodig verlichting en kleine voorwerpen te plaatsen. De nieuwe, lichtgevende scheerlijnen genaamd ‘Rapid Guyline Adjusters’ zijn goed zichtbaar onder alle omstandigheden om struikelpartijen te voorkomen.

Outwell Starhill 4A, 5A en 6A

Outwell maakt de Discovery Air tenten van het beproefde Outtex 3000 Select polyesterweefsel. De constructie bestaat uiteraard uit het Outwell Rigid Air System. Die maakt het opzetten gemakkelijker en garandeert ook een goede weersbestendigheid. Correct opgezette Discovery Air tent moeten bestand zijn tegen windkracht 9.

De ruime slaaptenten zijn verduisterd om het licht te verminderen om de nachtrust te bevorderen. De voordeur geeft toegang tot het woongedeelte. De Starhill 6A heeft ook een achterdeur die een extra toegang biedt tot de binnenruimte.

De Outwell Starhill tenten wegen 15,8 tot 20,2 kilo terwijl de adviesprijzen oplopen van € 889,95 tot € 1029.95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel