Dit jaar weer drie nieuwe Natuurkampeerterreinen

Drie nieuwe Natuurkampeerterreinen in 2024

Dit jaar weer drie nieuwe Natuurkampeerterreinen

Het lijkt erop dat de Nederlandse kampeerder steeds meer behoefte hebben aan eenvoud en rust. De toenemende drukte van het dagelijks leven drijft ons steeds vaker naar naar de natuur, waar we kunnen ontsnappen aan de hectiek en ons kunnen onderdompelen in de serene schoonheid van het buitenleven.

De Natuurkampeerterreinen spelen hier perfect op in door een unieke kampeerervaring te bieden, weg van de massa en midden in het groen. En het goede nieuws is dat het aanbod alleen maar groter wordt. Dit jaar verwelkomt het Natuurkampeerterreinen-netwerk drie nieuwe pareltjes, die het hart van elke natuurliefhebber sneller zullen doen kloppen.

Rust en ruimte in het Noord-Limburgse Klein Schoor

In het schilderachtige Limburgse Nederweert vind je Klein Schoor, een oase van rust met slechts 15 kampeerplaatsen. Hier kun je je tent opzetten te midden van weelderige moestuin en kruidentuin, waar je naar hartenlust kunt plukken voor een smaakvolle maaltijd. En wat is er heerlijker dan na een dag in de buitenlucht te genieten van een verkwikkende buitendouche en daarna samen te komen rond de buitenkeuken voor een gezellige barbecue? Klein Schoor biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en authentieke kampeerervaring.

Het Fries-Drentse paradijs van De Veldbloeme

Op de grens van Friesland en Drenthe, omgeven door een weelderig landschap van bomen en struiken, ligt natuurkampeerterrein De Veldbloeme. Hier ben je echt even weg van de wereld, met alleen het geluid van de vogels en het ruisen van de wind door de bomen. In de omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen, over glooiende heidevelden en langs idyllische venen en meren. Of je nu komt voor een actieve vakantie of gewoon wilt onthaasten, De Veldbloeme biedt voor elk wat wils.

Kamperen in een Doetinchemse boomgaard op Pluk de Dag

In het hart van de Achterhoek, tussen knotwilgen en beschut door heggen, vind je Pluk de Dag, een charmante camping gelegen in een oude boomgaard. Hier word je wakker met het gezang van de vogels en geniet je van de rust en ruimte van het platteland. De camping grenst aan het uitgestrekte Landgoed Slangenburg, een waar wandelparadijs. En voor wie de Pieterpad loopt, is Pluk de Dag een ideale tussenstop om even op adem te komen en te genieten van de gastvrijheid van de Achterhoek.

Like dit artikel
Tweet dit artikel