Dit weekend Caravan & Camper Beurs Gorinchem

Caravan en Camperbeurs Gorinchem

Tijdens de Caravan en Camperbeurs Gorinchem is er volop gelegenheid voor vragenstellen

GORINCHEM – Op 31 januari, 1 en 2 februari 2014 gaat de Caravan & Camper Beurs Gorinchem voor de derde keer van start.  Kampeerzaken.nl zet de hoogtepunten van dit kampeerevenement in de Evenementenhal op een rij.

Op de Caravan & Camper Beurs Gorinchem is veel nieuws te zien en niet alleen op het gebied van caravans en campers. Natuurlijk tonen zo’n twintig camperbedrijven en zes caravanbedrijven verschillende modellen van hun merken. Maar er zijn ook leveranciers aanwezig van voortenten, movers voor caravans en levelling systems voor campers. Verder heeft de beurs verschillende campings uit binnen- en buitenland aangetrokken.

Kemink: “Heb je behoefte aan specifieke informatie over beveiliging van de camper of caravan bijvoorbeeld? Dan kun je verschillende presentaties van leveranciers bijwonen.”

Reizen door  Oost-Europa

De NKC komt tijdens de Caravan & Camper Beurs Gorinchem vertellen over camperen voor beginners en gevorderden. Er zijn presentaties over kampeerreizen door Frankrijk en Italië, en over reizen door het voormalig Oostblok. Kemink: “Elke presentatie bestaat uit praktische tips en er is ruim gelegenheid voor vragenstellen. Je hoeft je van te voren niet aan te melden voor een presentatie. Deelname is vrijblijvend.”

Campers en caravans van het jaar

Hoogtepunten op de beurs zijn natuurlijk ook de prijswinnende caravans en campers 2014. Van de vier categoriewinnaars voor de NKC Kampeerauto van het jaar 2014 zijn twee modellen van de partij.  “Van Venrooy Motorhomes brengt de winnaar in de integraalklasse mee, de Niesmann+Bischoff Arto 76 E”, aldus Marloes Kemink, organisator van de beurs. Ook de winnaar halfintegraal, de Bürstner Nexxo t 685 fifty-five kun je gaan zien. Verder zal de ANWB KCK Caravan van het jaar 2014 te zien zijn: de Adria Altea, volgens de jury een eigentijdse caravan voor een middenklasseprijs.

Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Openingstijden: dagelijks 10.00 – 17.00 uur.
Entree: € 6,00 (Volwassenen), € 3,00 (kinderen 6 t/m 11 jaar), € 3,00 (65+)
Parkeren is gratis

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel