Dit weekend Kampeer Totaal Hardenberg

Kampeer Totaal Evenementenhal Hardenberg

Kampeer Totaal vindt komend weekend plaats in de Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – Van 21 t/m 23 februari vindt Kampeer Totaal plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Je kunt er bijvoorbeeld een proefrit maken met een camper.

Op Kampeer Totaal Hardenberg kun je campers en caravans bekijken van verschillende camper- en caravanbedrijven. Maar ook zijn er leveranciers van voortenten, movers, satelliet TV, lpg-installaties en levelling van de partij. Verder presenteren verschillende campings uit binnen- en buitenland hun kampeerterrein aan het publiek.

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming? Het hele weekend zijn er presentaties over camperreizen door Noorwegen en Kroatië, en over de ins en outs van het overnachten met de camper.

Proefrit met een camper

Ben je benieuwd hoe het is om een camper te besturen? Dan kun je op het buitenterrein terecht bij de praktijkoefening camperrijden. Daarin komen veiligheid, achteruitrijden en het manoeuvreren met een camper aan bod. De praktijkoefening is onderdeel van de presentatie ‘Veilig op pad met de camper’ en bedoeld voor beginners en gevorderden.

Niet alleen het camperrijden is op Kampeer Totaal in Hardenberg in de praktijk te proberen. Als je het gemak wilt ervaren van een elektrische fiets, kun je een proefritje maken op de E-4 Motion. De reisorganisatie Stijlvol Kamperen is aanwezig met een luxe safaritent. Er staan diverse stacaravans en chalets op de beurs: een must voor de kampeerliefhebber die een seizoensplaats op het oog heeft. Verder is er dit jaar een oldtimerpresentatie van de Oldtimer Caravan Club.

Caravan van het jaar 2014

Hoogtepunten op de beurs is natuurlijk de ANWB KCK Caravan van het jaar 2014: de Adria Altea, volgens de jury een eigentijdse caravan voor een middenklasseprijs.

Activiteiten voor kinderen

Kampeer Totaal Hardenberg wil een belevenis zijn voor het hele gezin. In een echte tipitent kunnen kinderen meedoen aan verschillende activiteiten. Kijk hier voor het complete presentatieprogramma Kampeer Totaal Hardenberg.

Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Openingstijden: dagelijks 10.00 – 17.00 uur.
Entree: € 6,00 (Volwassenen), € 3,00 (kinderen 6 t/m 11 jaar), € 3,00 (65+)
Parkeren is gratis

Like dit artikel
Tweet dit artikel