Diverse verbeteringen voor de TakeOff

Diverse verbeteringen voor de TakeOff

Diverse verbeteringen voor de TakeOff

De TakeOff, de slimme, innovatieve vouwwagen van Easy Caravanning, is een behoorlijk succes geworden. De TakeOff won niet alleen twee mooie prijzen, Easy Caravanning mag zich ook verheugen in een grote internationale belangstelling en prima verkoopcijfers.

Easy Caravanning kondigt voor het modeljaar 2024 een reeks verbeteringen en innovaties aan waarmee de TakeOff nogmaals nieuwe standaarden in de kampeerwereld moet zetten. Het bedrijf introduceert voor komend seizoen een nieuwe organiser, nieuwe stofferingsopties en een app.

Bekroonde kampeerervaring

Voordat we over de noviteiten rond de TakeOff gaan vertellen, staan we even stil bij wat de TakeOff zo bijzonder maakt. De basis van de TakeOff is een vouwwagen, dat valt niet te ontkennen. Maar door het slimme concept lijkt hij opgezet op een unieke kruising tussen een vouwwagen en een caravan.

De TakeOff is ontworpen om kampeerders de ultieme vrijheid te bieden en dat zou best eens kunnen. Deze innovatieve benadering leverde de TakeOff twee prestigieuze prijzen op bij de European Innovation Awards: de meest innovatieve start-up en de favoriet van de bloggers in de kampeerbranche.

Verbeteringen

Voor het modeljaar 2024 heeft Easy Caravanning een aantal spannende verbeteringen aangekondigd voor de TakeOff.

De belangrijkste daarvan zijn:

Nieuwe organiser

De TakeOff wordt nu geleverd met een nieuwe organiser, ontworpen om je te helpen je spullen op een efficiënte en overzichtelijke manier op te bergen.

Leeslampjes

De organiser aan de voorzijde van de TakeOff krijg voor komend seizoen USB-oplaadpunten en LED-verlichting.

Nieuwe bekledingsopties

De TakeOff biedt dit seizoen een extra bekledingsopties. Met de komst van ‘Oceano’ is er keus uit maar liefst zes kleuren, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je Takeoff aan te passen aan je persoonlijke stijl en smaak.

E-Trailer app

De TakeOff is nu compatibel met de E-Trailer App. Deze app biedt een scala aan functies die ontworpen zijn om je kampeerervaring te verbeteren, waaronder real-time informatie over je voertuig en nuttige herinneringen.

Verandering qua indeling

TakeOff indelingDe plattegrond met het semi-vaste king-size bed met een opklapbare lattenbodem, die gemakkelijk toegang biedt tot de riante bagageruimte, is veruit favoriet bij de kopers. Daarom heeft Easy Caravanning besloten om de indeling met de treinzit te laten vervallen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel