Dometic Micro-Heki, dakluik voor de natte cel

Dometic Micro-Heki dakluik

Micro-Heki, speciaal voor de natte cel

ZOETERMEER – Er lijkt bijna geen einde te komen aan de hoeveelheid nieuwe producten die Dometic op de markt zet. Nu is het de beurt aan een nieuw, extra klein dakluik, speciaal voor de natte cel.

En het nieuwe dakluik is ook echt klein, namelijk 28 x 28 cm. Hiermee moet het probleemloos in het dak van iedere natte cel in te bouwen zijn.

Net als zijn grote broers, wordt ook de Micro-Heki met het befaamde Heki vergrendelingssysteem geleverd waarmee je hem tot maar liefst 50 graden open kunt zetten. Dat waarborgt een goede ventilatie en een snelle afvoer van overtollig vocht en luchtjes.

Het luik zelf is vervaardigd van dubbelwandig kunststof. Dometic heeft dit enigszins getint om de ergste zonnewarmte buiten te houden. Desgewenst is het luik ook leverbaar met een insectenhor, en ook met een verduisterend plisségordijn.

De Dometic Micro-Heki is geschikt voor daken met een dikte tussen de 23 en 42 millimeter en is inmiddels bij de caravan- en camperdealers en de kampeerwarenhuizen verkrijgbaar. Afhankelijk van de gewenste uitvoering ligt de winkeladviesprijs tussen de 75 en 89 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel