Dometic toont nieuwe programma luifels op CMT in Stuttgart

Dometic luifels en markiezen

De luifels van Prostor zijn nu in het programma van Dometic opgenomen

STUTTGART – Voor de eerste keer zal de Dometic Group haar nieuwe programma luifels tonen. Dat zal gaan gebeuren op de CMT in Stuttgart, die plaats vindt van 17 tot en met 25 januari 2015.

Na de integratie van het Prostor programma in het leveringsprogramma van Dometic, laat het omvangrijke programma van Dometic wat betreft luifels en markiezen bijna niets meer te wensen over.

Met lengtes van 1,50 meter tot 6 meter en dieptes van 1,75 meter tot 2,75 meter is er voor iedere camper wel een passende luifel voorhanden. De bediening kan naar keuze handmatig, of volautomatisch. Van de meeste compacte en lichtste markies op de markt tot regelrechte comfortoplossingen, met de PerfectWall en PerfectRoof series biedt Dometic voor elk wat wils. Uiteraard is de vertrouwde Prostor kwaliteit, die duidelijk te herkennen is aan de hoogwaardige afwerking en unieke details, gehandhaafd.

Wat betreft de service, daarvoor kan de consument zich beroepen op het gehele, wijd vertakte servicenetwerk van Dometic zodat eventuele problemen naar tevredenheid kunnen worden opgelost.

Joachim Kinscher, President Dometic EMEA: „We zijn trots, dat we vanaf nu ieder klant een compleet gamma aan bescherming tegen zon en regen kunnen bieden, dat bovendien precies past bij het voertuig van onze klant.“

Op de CMT Stuttgart zullen de Dometic luifels en markiezen te zien zijn op de bekende plek waar Dometic ieder jaar staat, stand E12 in Hal 7.

Like dit artikel
Tweet dit artikel