Dometic vernieuwt draagbare compressorkoelbox CFF12

Dometic compressorkoelbox CFF12

Dometic vernieuwt draagbare compressorkoelbox CFF12

Dometic heeft zijn populaire draagbare elektrische koelbox CFF12 een upgrade gegeven. De koelbox heeft niet alleen nieuw, moderner ontwerp gekregen. Hij heeft ook een grotere inhoud, ondanks het feit dat de afmetingen nagenoeg gelijk aan het vorige model zijn gebleven.

Daardoor is deze koelbox nog steeds heel compact. Niet alleen klein genoeg om in de kofferbak van de allerkleinste auto’s te passen, hij kan ook tussen de voorstoelen van bestelwagens en campers worden geplaatst, zodat de reizigers tijdens gemakkelijk een koel drankje kunnen pakken.

Inhoud met 18 procent toegenomen

De vernieuwde Dometic CFF12 heeft een inhoud van 13 liter, een toename ten opzichte van de vorige 11 liter, zonder dat de breedte is toegenomen. Hierdoor is er in de CFF12 voldoende ruimte voor 20 blikjes van 0,33 liter. De koelbox is voorzien van lichtgewicht compressortechnologie en heeft een superslank ontwerp. De geïntegreerde geleidingselementen voor veiligheidsgordels zorgen ervoor dat de gebruikers de koelbox veilig in het voertuig kunnen bevestigen.

Compressorkoelbox

De Dometic CFF12 is een compressorkoelbox. Hij koelt continu en verbruikt daarbij een minimale hoeveelheid stroom, ongeacht de omgevingstemperatuur. De vernieuwde versie van de CFF12 heeft ook een afneembare bekerhouder met verstelbare klemmen, die geschikt is voor flessen en bekers van verschillende afmetingen. Onder de bekerhouder bevindt zich een opbergvak voor kleine voorwerpen zoals telefoons en sleutels.

Draagbaar

Het voordeel van zo’n compacte compressorkoelbox dat je hem makkelijk even mee kunt nemen. Daarom wordt, net als het vorige model, de vernieuwde CFF12 met een stevige schouderriem geleverd.

De nieuwe Dometic CFF12 heeft een winkeladviesprijs van € 499 en is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, online shops en op de Dometic website.

Like dit artikel
Tweet dit artikel