Een nieuwe toekomst voor Home-Car motorhomes!

kampeerzaken.nlDe afdeling Motorhomes van Chateau Caravans start door! Dat houdt in dat er 75 banen gered zijn in Lommel, waar de Home-Car motorhomes worden geproduceerd. Woensdag 19 december 2007 heeft de Rechtbank van Koophandel in Hasselt haar goedkeuring gegeven voor het doorstarten van de motorhome afdeling, gevestigd te Lommel.
 De overname wordt geleid door de heer Paul Cremers, heel actief in het bedrijfsleven van Lommel. Volgens zijn eigen woorden, is “het enthousiasme en het vakmanschap van de werknemers voor hun product en de inzet van het management team dat mij, in eerste instantie, overtuigd heeft om de nodige stappen te zetten en een doorstart waar te maken”.
In de volgende dagen zal er een nieuwe vennootschap opgericht worden die begin januari 2008 operationeel zal zijn om de productie van de motorhomes rond 15 januari opnieuw op te starten.
Van de 75 personeelsleden die werkzaam waren in Lommel, zullen er, in de herstart fase, 40 werknemers aan de slag kunnen. Zodra de productie op volle capaciteit zal draaien zullen er zeker 75 werknemers terug actief zijn bij Mobil Partner BVBA.
Het streefdoel voor 2008 is om 650 motorhomes te produceren en het merk Home-Car definitief te positioneren op de Europese markt als een Belgische betrouwbare waarde.

Like dit artikel
Tweet dit artikel