Dordrecht Open 2014

Dordrecht Open 2014

Dordrecht Open 2014

DORDRECHT – De merken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living organiseren al een aantal jaren “Dordrecht Open”, een gezamenlijke huisshow waar de nieuwste caravan- en campermodellen van die merken worden getoond.

Dit jaar vindt Dordrecht Open plaats van 6 tot en met 14 september aanstaande. De nieuwe modellen van Adria en Sun Living staan dit jaar tijdens Dordrecht Open overigens op een andere locatie dan de voorgaande jaren.

Adria en Sun Living zullen hun noviteiten namelijk presenteren in de congreshal van het Postillion Hotel in Dordrecht aan de Rijksstraatweg 30. Ook de Altea4four, het nieuwe jubileummodel van Adria, zal daar uiteraard te bewonderen zijn. Verder zal daar ook de vernieuwde Adria Adora serie, waar we later nog over zullen berichten, zijn Nederlandse première beleven.

De nieuwe modellen van Hobby en Fendt zullen als vanouds worden getoond in de vertrouwde showroom aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht. Daar zal ongetwijfeld ook de nieuwe OnTour serie van Hobby vertegenwoordigd zijn.

Beide locaties zijn goed te bereiken via afslag 20 aan de A16 en liggen nog geen 1,5 km. van elkaar. Tijdens het evenement zijn de openingstijden dagelijks van 11.00 tot 18.00 u. Parkeren en entree zijn gratis voor jong en oud.

Meer informatie over het evenement kun je vinden op www.dordrechtopen.nl. Telefonische informatie over Hobby en Fendt kan worden verkregen via 078-651 18 44, voor Adria en Sun Living kun je bellen naar 078-615 87 24.

Like dit artikel
Tweet dit artikel