Dordrecht Open 2017

 Dordrecht Open 2017

Alle noviteiten van Hobby, Fendt, Sun Living en Adria zijn te zien op Dordrecht Open 2017

DORDRECHT – Wie de Caravan Salon te ver weg vindt en niet wil wachten tot de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober, zou een kijkje kunnen nemen op Dordrecht Open 2017.

Hier kun je namelijk het complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt alsmede de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria bewonderen. Uiteraard kun je er ook alle noviteiten voor modeljaar 2018 zien.

Dat maakt de Dordrecht Open een uitstekende gelegenheid om te kijken of er bij al dat nieuws iets van jouw keuze is. Niet alleen tonen de deelnemende importeurs alle noviteiten, maar er staan ook bijna alle mogelijke indelingen en modellen. Dat geeft dus een uitstekend overzicht van de totaalprogramma’s van deze merken.

Omdat kamperen een feest moet zijn, zorgen de deelnemende importeurs e voor dat Dordrecht Open ook een feest is. De bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje al het moois bewonderen. De entree en het parkeren zijn gratis.

Hobby & Fendt

Alle primeurs van Hobby en Fendt zijn te bewonderen aan de Pieter Zeemanweg 170. Bijna alle modellen en indelingen staan daar klaar om bewonderd te worden. Ook wie op zoek is naar een Hobby camper kan hier het hart ophalen.

Adria & SunLiving

Het uitgebreide programma caravans en campers van Adria en SunLiving staat te pronken in de Congreshal van het Postillion Hotel Dordrecht. Daarnaast is er een aantal “stalletjes” waar iedereen lekker kan snuffelen en struinen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel