Dordrecht Open 2018

Dordrecht Open 2018

Dordrecht Open 2018, 1 t/m 9 september

Wie niet naar de Caravan Salon in Düsseldorf gaat maar toch graag het complete programma en de noviteiten van Adria, Hobby, Sun Living en Fendt wil zien, zou de komende week een bezoekje moeten brengen aan Dordrecht Open.

Dat heeft bovendien een bijkomend voordeel: vanuit de Randstad is Dordrecht een stuk dichter bij huis en de toegang en het parkeren zijn gratis. Bovendien kan het ook mooi worden gecombineerd met een bezoekje aan het fraaie Dordrecht of de prachtige Biesbosch.

Nieuwste modellen

Dordrecht Open 2018De genoemde merken tonen er al hun nieuwste modellen en noviteiten. Nagenoeg alle mogelijke indelingen, modellen en uitvoeringen zijn aanwezig om een goede indruk van de nieuwe leveringsprogramma’s te bieden. De vele duizenden bezoekers van de voorgaande edities geven ook aan dat Dordrecht Open het beste overzicht bieden van de totaalprogramma’s van deze merken. Wie geïnteresseerd is in het programma van Hobby en Fendt: deze merken zijn niet aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs waardoor Dordrecht Open dé gelegenheid is om het totale programma van deze merken onder één dak te zien.

Informatie

Dordrecht Open wordt gehouden van 1 tot en met 9 september, het publiek is die dagen welkom van 11 tot 17 uur. De toegang en entree zijn gratis en uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Het evenement wordt gehouden op 2 locaties, die allebei vlakbij elkaar en bij afslag 20 van de A16 liggen:

Hobby en Fendt
De caravans en campers van Hobby alsmede de caravans van Fendt zijn dan te zien bij:

Hobby Benelux,
Pieter Zeemanweg 170,
3316 GZ Dordrecht

Adria en Sun Living
De caravans en campers van Adria alsmede de campers van Sun Living zijn te zien bij:

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht

Like dit artikel
Tweet dit artikel