Doréma toont opblaasbare versie van Magnum voortent

Magnum Air All Season

Nieuwe opblaasbare deeltent van Doréma

DOETINCHEM – De Magnum voortent, met de herkenbare bogen, was één van de succesmodellen van Doréma. Een niet al te zware deeltent die je redelijk vlot op kon zetten, een behoorlijke leefruimte biedt en bovendien een heel aantrekkelijk model heeft.

Omdat er bij deeltenten zoals de Magnum tegenwoordig steeds meer belang wordt gehecht aan het opzetgemak, heeft Doréma er nu ook een opblaasbare versie van ontwikkeld, die op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht wordt getoond. Zoals te verwachten bij een opblaasbare tent heeft Doréma het traditionele buizenframe vervangen door opblaasbare luchtslangen. De techniek hiervan bestaat al een tijdje, maar  Doréma past deze nu voor het eerst ook toe in een voortent die van het Ten Cate All Season-materiaal is vervaardigd. Dankzij het EAF-systeem kun je de voortent volgens Doréma eenvoudig en snel opbouwen. Om te voorkomen dat grapjassen de ventielen los kunnen draaien, monteert Doréma deze aan de binnenkant van de tent.

Je kunt de voorpanelen van de Magnum Air All Season afzonderlijk oprollen. Ook kun je ze als luifel gebruiken. Aan de binnenzijde van de ramen bevinden zich afsluitbare raamkleppen. Beide zijwanden hebben een deur die is voorzien van een afsluitbaar gaasvenster.

Om dat Doréma de Magnum Air All Season voortent standaard met aangehechte schuimkussens en aandrukstangen levert, kun je de tent perfect laten aansluiten tegen de caravan. Verder is de Magnum Air standaard al voorzien van stormbanden.

Kopers van de Doréma Magnum Air All Season kunnen kiezen uit de kleurcombinaties blauw/grijs, antraciet/grijs en bordeaux/grijs. De diepte bedraagt 240 centimeter, verder is de tent leverbaar in drie lengtematen overeenkomstig de typeaanduiding: Magnum 260, Magnum 390 en Magnum 520. Het gewicht van de tenten bedraagt 18, 24,5 en 30 kilo exclusief de optionele 2-persoons slaapcabine.

Like dit artikel
Tweet dit artikel