Samenwerking Karsten en BIOD: multifunctionele tenttrailer

kampeerzaken.nlDe Double Dutch tenttrailer is een samenwerkingsconcept van BIOD en Karsten Tenten en slaat een brug tussen het opzetgemak van de Karsten opblaastenten en het gebruiksgemak en comfort van een caravan.

 

Bovendien biedt de Double Dutch recreanten nog talloze andere mogelijkheden om ook de boot, kano, motor, surfplank en andere attributen mee te nemen voor een aktieve vakantie.


 

kampeerzaken.nlDe basis voor de Double Dutch tenttrailer is de befaamde dubbele composietbodem van BIOD, een duurzame en comfortabele vloer waarop de eveneens zeer duurzame Karsten opblaastent is bevestigd. Eenmaal uitgevouwen vormt het een platform van 380 x 380 dat uiteraard  voldoende biedt voor de ruime familietent van Karsten.

 

De Double Dutch tenttrailer heeft zo een comfortabel vlak en eenvoudig waterpas te stellen vloeroppervlak waarbij het gebruik van haringen en scheerlijnen volledig overbodig is. Ook op een harde, rotsachtige (of juist zanderige) bodem staat de Double Dutch tenttrailer binnen enkele minuten stormvast.

 

Het verhoogde en geïsoleerde platform biedt ook een goede bescherming tegen optrekkende koude; sterker nog: de Double Dutch kan ook  worden uitgevoerd met geïntegreerde vloerverwarming om ook bij vriezend weer comfortabel te kunnen slapen.

 

kampeerzaken.nlDoor de oppompbare tent van Karsten is de tent zelf snel op- en afgebouwd, en de tenttrailer fungeert in ingevouwen toestand als een vlakke trailer waarop u eenvoudig zelfs 2 zware motoren, een snelle catamaran of een andere zeil- of motorboot, of zelfs een zweefvliegtuig, kunt meenemen. Het laadvermogen van de Double Dutch laat met 950 kg weinig te wensen over, met de polyester wanden kan een bagageruimte met een inhoud van 5 m3 worden gecreëerd.

 

De Double Dutch is uiteraard te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, hij staat in hal 10.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel