Drie actiemodellen van Challenger

Challenger Graphite Edition 2016

Nieuwe actiemodellen van Challenger

STUTTGART – Niet alleen de Duitse kampeerindustrie gebruikt de CMT in Stuttgart als platform om nieuwe actiemodellen te introduceren.

Ook merken uit andere landen, zoals het Franse Challenger, hebben ontdekt dat de CMT, zo vlak na de Kerst, een uitstekende gelegenheid is om nieuwe producten en acties onder de aandacht te brengen.

Challenger zal op de CMT maar liefst 3 actiemodellen laten zien. Alle worden ze in gelimiteerde oplage gemaakt en bieden ze de koper een extra complete uitrusting tegen een aantrekkelijke prijs.

Challenger Graphite Edition

De Challenger Graphite Edition 398 XL is standaard uitgerust met een centraal geplaatst bed van 1,60 x 2,00 m, dat in hoogte verstelbaar is. De camper is voorzien van exclusieve bekledingstoffen die het individuele karakter van dit actiemodel benadrukken. Aan de buitenzijde is de Graphite Edition 398 XL voorzien van grijze accenten die de wagen een moderne look geven.  Volgens Challenger is het prijsvoordeel, vergeleken met vergelijkbare Challenger campers met een overeenkomstige uitrusting, meer dan 12.000 euro.

Challenger Quartz

Een ander actiemodel is de Challenger Quartz, die in de 277 GA en 284 GA indeling wordt geleverd. Hier bedraagt het prijsvoordeel ruim 11.000 euro. Ze zijn 6,49 en 6,99 m lang en worden allebei gebouwd op basis van een Ford Transit. Achterin hebben ze een ruime garage met daarboven het tweepersoons bed. Het is Challenger gelukt om ook een tweepersoons hefbed plus een vijfde zitplaats te implementeren. De keuken van deze  Quartz-modellen is voorzien van een grote koelkast met een inhoud van 141 liter.

Challenger Vany

Tenslotte is er nog de Challenger Vany 114. De Vany is de lijn buscampers van Challenger. Daarin biedt het Franse merk met de Vany 114 een buscamper die voorzien is van opties die de koper een voordeel van zo’n 9000 euro opleveren. De krap 6 meter lange Vany 114 heeft achterin een dwars geplaatst tweepersoons bed. Dit bespaart nogal wat ruimte, wat ten goede komt aan de woonruimte, keuken en natte cel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel